Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Участь у засіданні кафедри економіки і управління

Залиште оцінку
(0 голосів)
Участь у засіданні кафедри економіки і управління

1 березня 2024 року відбулося засідання кафедри економіки і управління (завідувач – д. екон. н., проф. Лавров Р.В.), на яке було запрошено начальника відділу внутрішнього забезпечення якості освіти Панченко Т.С.

У ході засідання було обговорено забезпечення якості освіти на освітніх програмах, якими опікується кафедра (ОП Диджитал-менеджмент та ресторанний бізнес, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, ОП Підприємництво та торгівля, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти).

Викладачі з групи забезпечення даних освітніх програм, зокрема, наголосили на необхідності більшої практикоорієнтованості обох програм, що, як зазначила к. екон. н., доцент Мех Л.М., потребує більших зусиль з пошуку баз практик, роботодавців, а також підписання договорів про співпрацю.

Також постало питання про фокус спрямованості ОП Диджитал-менеджмент та ресторанний бізнес, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти. Зокрема, к. екон. н., доцент Пшенична Т.М. звернула увагу на те, що освітня програма першого рівня вищої освіти повинна формувати компетентності тієї галузі, в якій вона заявлена, а отже, логічніше пропонувати для даного ступеня освіти ОП Менеджмент, а на другому (магістерському) рівні вищої освіти можливо додати диджитал-менеджмент. Завідувач кафедри, професор Лавров Р.В. висловив сумніви щодо доцільності в даній програмі вводити компетентності, необхідні для спеціальності Готельно-ресторанна справа, яка відноситься до галузі 24 Сфера обслуговування. Прийнято рішення про доопрацювання означених питань.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG