Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Відкритий кубок Чернігова з кікбоксингу ISKA: сила молодості та незламний дух перемоги!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Відкритий кубок Чернігова з кікбоксингу ISKA: сила молодості та незламний дух перемоги!

28 вересня Чернігів став ареною сили, відваги й спортивного духу — тут пройшов Відкритий кубок з кікбоксингу ISKA, присвячений пам’яті Заслуженого майстра спорту України Сергія Лисюка. Це була не просто спортивна подія, а справжнє свято єднання та змагань, яке об’єднало понад 150 учасників з усієї Чернігівщини. Незважаючи на всі виклики сьогодення, спортсмени продемонстрували незламний характер і жагу до перемоги.

Особливо приємно відзначити, що студенти факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка активно долучилися до поєдинків на честь Сергія Лисюка, вшановуючи пам'ять справжнього чемпіона та видатної людини. Серед них: Дмитро Васін, Євген Тупіков, Влад Страшок, Богдан Балабко, Антон Дока, Максим Поліщук, Павло Дейнего, Тихон Акуленко та Влад Мажега. Їхні поєдинки стали символом витримки й рішучості, демонструючи готовність боротися не лише на рингу, але й у житті.

Усі ці перемоги стали можливими завдяки підтримці наставників, які також є здобувачами освіти нашого факультету — Сергія Кужельного, Романа Луданика, Сергія Джемесюка та Діани Хавренко. Вони не лише передавали своїм вихованцям знання й навички, а й надихали їх підкорювати нові спортивні вершини.

Атмосфера турніру була по-справжньому захопливою: шалена підтримка вболівальників, адреналін, що панував у повітрі, та дух єднання, який згуртував усіх учасників і гостей. Це було не просто змагання — це свято для молоді, яке ще раз довело, що спорт виховує найкращі якості характеру, формує лідерів і майбутніх переможців.

Не можна не згадати й про суддів — Катерину Кужельну та Єгора Кривоуса, студентів факультету фізичного виховання, які забезпечили справедливе суддівство турніру.

Головним суддею та організатором турніру був Андрій Кужельний — доцент кафедри спорту, проректор університету, заслужений тренер України, майстер спорту України та президент Чернігівської обласної федерації кікбоксингу. Його величезний внесок у розвиток спорту в регіоні та високий рівень організації зробили цей турнір знаковою подією.

Щиро дякуємо ректору Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка, професору Олегу Шеремету, за його постійну увагу до студентського спорту, активне сприяння розвитку молодіжних ініціатив та невтомну віру в потенціал нашої молоді.    Завдяки його підтримці студенти отримують можливість розвиватися, проявляти свої таланти та впевнено крокувати до успіхів у спорті й навчанні.

Висловлюємо подяку Ірині Соломасі, депутату Чернігівської міської ради, за підтримку турніру та увагу до розвитку спорту в місті.

Також висловлюємо подяку заступнику начальника управління в справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР Валерію Семенцю за підтримку цього важливого заходу.

І, звісно, безмежна вдячність Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо проводити такі чемпіонати, навіть у ці складні часи.

Цей турнір — більше, ніж просто змагання. Він став свідченням того, що, незважаючи на всі труднощі, молодь не здається і впевнено рухається вперед, надихаючи своїм прикладом однолітків і всіх навколо на нові досягнення та перемоги!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG