Новини та події
Розпочато набір слухачів на підготовчі курси з англійської мови для вступників до магістратури НУЧК імені Т.Г.Шевченка.
До уваги бакалаврів!
Розпочато набір слухачів на підготовчі курси з англійської мови для вступників до магістратури НУЧК імені Т.Г.Шевченка.
Виступ стейкхолдера на вченій раді факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв
22 січня 2020 року відбулася вчена рада факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв, на якій з доповіддю "Попередні результати педагогічної лабораторії на базі Чернігівської ЗОШ І ступеня № 25 виступила стейкхолдер, член вченої ради, директор школи #25 м. Чернігів Кириленко Наталія Миколаївна.
Мандри до Прилук: підвищення кваліфікаціі педагогів в інноваційному форматі
За ініціативи декана факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв д.пед.н., проф. Світлани Іванівни Стрілець у січні продовжується інноваційна діяльність з підвищення кваліфікаціі педагогів не лише міста, а вже і області.
Вітаємо з ювілеєм!
Вдовенко Олену Іванівну - доцента кафедри професійної освіти та безпеки життєдіяльності.
Результати ІХ - го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги
У IX — му турі Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги "Буревісник-ШВСМ" зустрічався з командою "Локомотив-Збірна Харківської області-1".
Фестиваль робототехніки SiverTechFest
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Фестивалі робототехніки SiverTechFest, який відбудеться 22 лютого 2020 року у Національному університеті “Чернігівський колегіум” імені Т.Г. Шевченка.
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників
Кафедрою хімії, технологій та фармації організовано та проведено курс «Основи комп’ютерної хімії» за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Нові банківські рахунки
УВАГА! Бухгалтерія університету повідомляє нові рахунки для оплати за надані послуги:
Вітаємо з Новим роком!
Щиро вітаємо із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!
Відкрито нову спеціальність!
Харчові технології (за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія») для підготовки здобувачів за ступенем бакалавр (за денною формою навчання). Спеціальність відкрито на природничо-математичному факультеті Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.