Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Юлія Лобан: від срібла Універсіади до вшанування у рідному університеті.

Залиште оцінку
(1 голос)
Юлія Лобан: від срібла  Універсіади до вшанування  у рідному університеті.

28 грудня 2023 року відбулась урочиста подія в кабінеті ректора Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка. Професор Олег ШЕРЕМЕТ, виявляючи глибоку повагу та визнання, вручив подяки видатній магістрантці факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка, Юлії ЛОБАН, та її наставнику, доценту кафедри спорту, Володимиру ФІЛІПОВУ.

 

Юлія, яка є срібною призеркою Всесвітньої Універсіади в Ченду (КНР), вразила присутніх своєю розповіддю про шлях до успіху. Вона наголосила на важливості невтомної праці, самовідданості та підтримки, яку отримувала від університету, свого наставника та тренерів.

Володимир Філіпов, відомий своїм унікальним підходом до роботи з талановитими спортсменами, зіграв ключову роль у тому, що Юлія обрала наш університет для свого професійного та академічного зростання. Він не лише тренер, але й ментор, який допомагає студентам зрозуміти їхній потенціал та вибудовувати успішну кар'єру у спорті. Володимир Філіпов висловив гордість за досягнення Юлії та підкреслив значення збалансованого підходу до тренувань та освіти.

Ректор університету, професор Олег Шеремет, який є прикладом невтомної підтримки як спортивних, так і академічних досягнень, особисто відзначив заслуги Юлії та Володимира. Він висловив свою глибоку гордість та вдячність за видатні досягнення, які висвітлюють не тільки їх особисті успіхи, але й велич нашого університету та України.

Ми пишаємося Юлією та Володимиром і бажаємо їм продовжувати свій шлях до нових звершень та успіхів. Ваші досягнення – натхнення для всіх нас! Вітаємо ще раз та бажаємо нескінченних злетів!

#Універсіада2023 #СпортивніДосягнення #ЮліяЛобан #ВолодимирФіліпов #СпортивнийУспіх #УніверситетськеЖиття#Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка #Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка

Щиро дякуємо за прекрасні фото Віктору Кошмалу!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG