Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Різдвяні вітання від творчих колективів Університету

Залиште оцінку
(1 голос)
Різдвяні вітання від творчих колективів Університету
Серцем зимових свят завжди залишається Різдво - час чудес, радості та спільного святкування. Цього року, 25 грудня, ми мали неймовірне щастя зібратися разом у холі НУЧК о 11:00, щоб відчути цю магію єдності та культури.
 
Концерт розпочався з виступу народнопісенного дуету Лілії та Андрія Мороз. Їхні голоси, зливаючись у пісні "Ой чи є, чи нема пан господар дома, Засівальна", наповнили залу духом українських традицій та затишку.
 
Вокальний ансамбль UNIVERSITY підхопив естафету радості, звучно інтерпретувавши "Возвеселімся всі разом нині". А соло Андрія Мороза у "Ой високо над полями" залишило в серцях слухачів відчуття неземної краси нашого світу. Олексій Біленко, граючи на гітарі, виконав "Щедрий вечір", додавши до святкової атмосфери теплих ноток домашнього затишку.
 Чоловічий вокальний ансамбль AXIOS своїми трьома творами показав, що гармонія голосів може створити справжнє диво.  Діана Костенко засяяла на сцені з піснею "Little Saint Nick", наповнивши простір радісними нотками сучасної Різдвяної музики. 
 
І, нарешті, Сергій Гончаренко на трубі вінчав концерт, демонструючи неперевершене майстерство та додаючи святковості кожному моменту. Цей концерт був не просто виступом талановитих артистів, це була подорож у світ музики, традицій та спільного відзначення свята, що об'єднує нас усіх. 
 
На завершення заходу перед гостями та учасники з вітальним словом виступив ректор Університету, професор Олег Шеремет. 

 Дякуємо всім, хто долучився до цього чарівного святкування. Нехай ці мелодії залишаться у вашому серці, а дух Різдва надихає вас на нові звершення та радості! З Різдвом вас!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG