Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Автомобільна гума – де і як вибирати

Залиште оцінку
(0 голосів)
Автомобільна гума – де і як вибирати

Липень традиційно асоціюється з відпустками, канікулами, а значить – з подорожами. Причому, з кожним роком зростає кількість мандрівників, які віддають перевагу подорожам на автомобілі. Це й не дивно, адже такий варіант організації дозвілля дає можливість вільно планувати свій графік і не залежати від будь-яких зовнішніх чинників. Єдина вимога – задовільний технічний стан автомобіля, особливо гуми. Тому, перш ніж сідати за кермо, варто ретельно перевірити стан шин і за найменшої підозри замінити їх. На сьогодні в Україні можна без проблем придбати якісні шини відомих світових виробників. Як один з популярних варіантів – відвідати Інтернет-магазин nemec.com.ua, де не лише представлений душе широкий вибір гуми з Німеччини, а й привабливо виглядають досить помірковані ціни.

Чи варто купувати гуму, яка вже була у використанні?

Це питання досить часто задають новачки і однозначно на нього відповісти неможливо. По великому рахунку все залежить від того де, скільки часу і в яких умовах гума експлуатувалася. Адже не секрет, що шини, які бачили виключно європейські автобани будуть служити набагато довше, ніж ті, що відчули на собі всі «переваги» українських чи російських доріг.

Крім того, необхідно враховувати репутацію і гарантії магазина, до послуг якого ви звернулися. Як правило солідні і авторитетні продавці (той же nemec.com.ua) гарантують, що готові повернути кошти у випадку виявлення дефектів на реалізованій гумі. Якщо ж магазин існує всього кілька тижнів і єдиною задекларованою перевагою є дуже низькі ціни, то варто не поспішати і дуже прискіпливо поставитися до вивчення всіх пропозицій.

Ітернет-магазини шин – за і проти

Онлайн-магазини сьогодні дуже часто виглядають набагато привабливіше, ніж оффлайн торгівельні майданчики. Магазини, що спеціалізуються на продажі автомобільної гуми не є виключенням. Вони вирізняються більш широким асортиментом, привабливими цінами, можливістю організувати доставку у зручний час і т.д.

У той же час, не варто ідеалізувати численні онлайн-ресурси. Як уже згадувалося, на довіру заслуговують лише перевірені магазини, які мають певний стаж роботи і позитивні відгуки користувачів. В таких магазинах можна без проблем купити якісну гуму, яка вже була у використанні, за досить помірними цінами. А от чого не варто робити – випробовувати долю і купувати гуму за цінами, набагато нижчими за ринкові. Слід пам’ятати, що чудес не буває і подібна економія може обернутися дуже тяжкими наслідками.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG