Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Сучасна студія – мрія фотографа

Залиште оцінку
(1 голос)
Сучасна студія – мрія фотографа

Захоплення фотографією сьогодні переживає своє друге народження. Після того, як у продажу з’явилися цифрові камери, чимало молодих людей вирішили, що стати фотографом дуже легко і просто. Адже, на відміну від класичних (плівкових) фотоапаратів, сучасні камери набагато простіші і зручніші у використанні. Крім того, зникла необхідність використовувати різноманітні хімічні реактиви для проявлення плівки і друку фотографій, а також купувати купу додаткового обладнання для тих же цілей.

 

Проте, переважна більшість фотографів-початківців дуже швидко з’ясовує, що наявність однієї лише цифрової камери не робить будь-кого справжнім фотографом, а, тим паче, фотохудожником. Необхідно мати ґрунтовні знання щодо правил організації якісної фотосесії, підготовки освітлення і т.д. Саме тому професіонали, як правило, віддають перевагу роботі в студії, яка укомплектована всім необхідним обладнанням. Це й не дивно, адже сьогодні орендувати фотостудію можна за порівняно невеликі кошти. Ця послуга доступна навіть початківцям і користується постійним попитом.

Для прикладу – година зйомок в одній з найбільших українських фотостудій Lightfield обійдеться всього в 400 грн. Це найбільш економний варіант, що включає лише оренду однієї зі студій. При необхідності можна замовити професійну фото чи відеокамеру, додаткове обладнання, одяг, деталі інтер’єру, послуги гримера, стиліста і т.д. По великому рахунку, ви можете просто написати сценарій своєї фото презентації чи відеоролика, а спеціалісти допоможуть підібрати необхідний реквізит і організувати зйомку.

Ще одна цікава послуга – організація мобільної фотостудії. Вона дає можливість проводити зйомки поза межами офісного приміщення. Достатньо обрати будь-яке привабливе місце у Києві чи поза його межами і професіонали допоможуть зробити фотосесію максимально якісною та яскравою. При цьому у ролі фотохудожника може виступати і сам замовник, і спеціалісти фотостудії.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG