Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Ще раз про міжнародний обмін студентами

Залиште оцінку
(1 голос)
Ще раз про міжнародний обмін студентами

Різноманітні програми обміну студентами між вишами різних країн набувають все більшої популярності. Якщо років десять тому у міжнародних програмах обміну брали участь лише найбільш відомі українські університети, то сьогодні ситуація змінилася кардинально. Навчаючись у Дніпрі, Чернігові, Ніжині чи Полтаві можна без особливих проблем відвідати польські, чеські румунські чи англійські внз, ознайомитися з умовами навчання і навіть отримати справжній європейський диплом.

В кінці квітня гуманітарії України та Польщі домовилися про обмін студентами, не тільки в освітній сфері, а й соціальній. Українських студентів планують познайомити з найбільшими інфраструктурними та промисловими об'єктами Польщі, для цього обрали одну з найбільших в Європі меблевих фабрик BRW, яка була заснована в 1989 ріку в місті Білгорай. З української сторони в цьому масштабному проекті бере участь brw.dp.ua - постачальник корпусних польських меблів BRW на український ринок, ці меблі розрахована в першу чергу на покупців із середнім достатком і має досить широку лінійку меблів для вітальні, спальні, дитячої, передпокою, їдальні , кабінет і кухня. А щоб гості краще дізнався про фабрику BRW, пропонуємо подивитися короткий промо-ролик

Це лише один з багатьох прикладів налагодження міжнародної співпраці за участі вищих навчальних закладів та бізнесових структур. На сьогодні представники багатьох українських компаній наголошують на необхідності максимального наближення процесу підготовки фахівців у різних галузях до ринкових вимог. Ознайомлення з особливостями організації навчального і виробничого процесу у європейських країнах безумовно буде сприяти покращенню якості підготовки фахівців.  

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG