Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Оригінальні професії

Залиште оцінку
(0 голосів)
Оригінальні професії

У сучасному житті є чимало професій, які користуються постійним попитом навіть без наявності диплома про вищу освіту. Хоча, звичайно, диплом теж заважати не буде.

Серед оригінальних професій сьогодення чимало таких, що пов’язані з фізичними навантаженнями і ризиком. Це, наприклад, промислові альпіністи. Ці фахівці допомагають утеплювати квартири у висотних будинках, здійснюють монтажні роботи або ж просто миють вікна чи фарбують будинки у важкодоступних місцях.

Є, звичайно, й менш ризиковані і, на перший погляд, простіші професії. Наприклад, професія ведучого на урочистому заході. Багато хто може скептично зауважити, що тамада – це не професія, а лише хоббі. Проте, як показує життя, талановитий ведучий може заробляти досить таки непогані кошти. Але, для цього потрібно багато чого знати й уміти – бути комунікабельним, не боятися аудиторії, мати гарне почуття гумору і т.д.

І коли мова заходить про організацію власного весілля, то ми намагаємося знайти найкращого тамаду за помірні гроші. Сьогодні це зробити набагато простіше, адже сфера послуг досить якісно представлена у віртуальному світі. Достатньо зайти на профільний сайт, наприклад, http://girko.net/kyiv/tamada/ і ви отримаєте великий об’єм інформації для роздумів. Сьогодні чимало молодих людей намагаються випробувати свої творчі сили і багато хто знаходить себе саме у якості ведучих святкових заходів.

Ще одна порівняно нова і популярна спеціальність-хоббі – блогер. Здавалось би тут реалізуватися, ще простіше, адже не потрібно навіть виходити з дому, щоб започаткувати і вести свій блог. Проте, це зовсім не так. Успішних блогерів, які заробляють собі на життя веденням віртуальних щоденників порівняно небагато. Насправді, це досить копітка робота, досягти успіху в якій може далеко не кожен.

Втім, це не означає, що не потрібно випробовувати свої сили. Двері відчиняють лише тим, хто в них стукає. Хай щастить!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG