Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Особливості сучасної реставрації ванн

Залиште оцінку
(2 голосів)
Особливості сучасної реставрації ванн

Сучасні матеріали та технології дають можливість ремонтувати та якісно відновлювати саме різноманітне обладнання, у т.ч. і сантехнічне. Якщо, скажімо, емаль ванни потріскалася і вона стала виглядати не зовсім привабливо, то це ще не означає, що необхідно терміново купувати нову. Спробуйте зайти на профільний сайт і з’ясувати, що пропонує реставрація ванн Луцьк.

Втім, Луцьк у даному випадку обрано лише як приклад. Технології, які застосовують майстри remontuk, успішно використовуються вже не перший рік у різних регіонах України і не тільки. Зайшовши на вкладку своєї області ви побачите перелік населених пунктів регіону, які обслуговуються фахівцями компанії. Приміром, на сторінці реставрація ванн тернопіль вказано, що географія надання послуг по реставрації ванн охоплює, крім обласного центру ще 16 громад.

Що ж стосується вибору методу реставрації, то і «наливна ванна», і звичайне емалювання мають свої слабкі й сильні сторони. Експерти стверджують, що «наливна ванна» - більш надійний і довговічний спосіб реставрації, але й дорожчий. Якщо ж мова йде про відновлення сантехніки на орендованій квартирі чи в гуртожитку, то цілком можна обійтись більш економним емалюванням. Остаточне рішення варто приймати лише після консультації з фахівцем.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG