Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Гральна індустрія долає всі перепони

Залиште оцінку
(1 голос)
Гральна індустрія долає всі перепони

Мабуть, навряд чи вдасться сьогодні знайти людей, які б зовсім не вважали себе азартними. І школярі, і студенти, і пенсіонери прагнуть випробувати свою вдачу у самих різних азартних заходах. Для когось це більярд, покер чи шахи. Ще комусь до вподоби лото-забава або лотерея спорт-лото. А окремі гурмани обирають виключно рулетку або класичних «одноруких бандитів».

 

Віртуальні розваги – «за» і «проти»

Утім, часи гральних залів казино, круп’є і незрозумілих, але привабливих гральних автоматів поступово відійшли у минуле. Сьогодні переважна більшість атрибутів гральної індустрії перемістилася до віртуального простору. Чимало знаних фахівців висловлюють своє невдоволення цим фактом. Проте, життя не стоїть на місці і значна частина Інтернет-користувачів навіть не уявляє іншої ситуації. А поява нових розважальних ресурсів сприймається абсолютно природно.

Скажімо, любителів гральних автоматів не може не зацікавити профільний сайт http://vulkan-club-777.com/igrovye-avtomaty-vulcan/skachat-besplatno/. Це порівняно молодий ресурс, на якому є величезна кількість ігрових автоматів. Їх можна без проблем скачати і випробувати у режимі демо-гри. Фактично, це ідеальний варіант азартного тренажера, на який не потрібно витрачати додаткові кошти.

Що стосується недоліків віртуальних ігор, то їх можна виділити кілька:

  • будь-яка гра (віртуальна чи реальна) містить у собі елемент ризику, а це означає, що завжди існує ймовірність програшу;
  • ігрова залежність – це така ж болячка як наркоманія чи алкоголізм, хіба що перебігає у більш легкій формі, але «підсісти» на неї набагато легше;
  • ніколи не варто поринати у віртуальний світ «з головою», це не врятує від реальних складнощів і проблем.

Можливі складнощі у скачуванні гри

Як показує практика, справитися зі скачуванням грального автомата зможе навіть школяр. При бажанні можна за кілька хвилин створити свій гральний заклад з великою кількістю різнопланових гральних автоматів. Принциповою позицією є те, що всі автомати скачуються із сайту безкоштовно. Само собою, що виграш у таких іграх є виключно умовним.

Якщо ж подібні «іграшки» не викликають сплеску адреналіну, то варто переходити «на наступний рівень» і спробувати робити реальні ставки. Процедура завантаження грошей на віртуальний рахунок є достатньо простою і проблем не викликає. А от все, що стосується можливого виграшу – компетенція теорії ймовірності. Проте, виграє лише той, хто грає. І програє також. Тож, приймайте рішення самостійно.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG