Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Оригінальний дизайн Book of Ra

Залиште оцінку
(1 голос)
Оригінальний дизайн Book of Ra

Сьогодні важко когось здивувати інформацією про створення нового порталу чи програмного забезпечення. Сучасні он-лайн користувачі стали набагато більш вимогливими не лише щодо змісту, а й щодо оформлення будь-якої програми.

Тож не дивно, що розробники софту намагаються всіляко привернути увагу до своїх продуктів. Скажімо, класичні «однорукі бандити» сприймаються лише як раритет. А от оригінальний дизайн автомату Book of Ra (познайомитися можна на сайті http://vulcan.b-ets.com/book-of-ra-deluxe/) викликає набагато більшу зацікавленість, особливо серед молоді.

Дизайн оновлюється, правила гри залишаються незмінними

Попри нові «картинки», сутність гри залишається такою ж, як і століття тому. Гральний автомат не можна обдурити, з ним не можна домовитися. Як і раніше – сподівання лише на його величність випадок. Хоча, деякі зміни таки відбулися. Зокрема:

  • у двадцять першому столітті гральні автомати стали набагато більш доступними, оскільки Інтернет вирівняв шанси й можливості всіх, без винятку, користувачів;
  • новітні гральні автомати набагато цікавіші з точки зору оформлення – тут можуть знайти знайомі образи і любителі історії Єгипту, і прихильники класичних «горішків – яблучок»;
  • перехід до віртуального виміру дозволив організовувати гру без вкладання коштів, це дуже серйозний прорив, адже в реальних гральних залах без грошей робити було нічого.

Секрети успішної гри

Мабуть не має такого гравця, який би не мріяв зірвати джекпот. І не має жодної різниці про яку саме гру йдеться. Тому завжди знайдеться «гуру», який знається на всіх тонкощах і нюансах виграшних комбінацій. Більше того – в мережі постійно пропонують придбати різноманітні «секрети», з допомогою яких кожен бажаючий може виграти стільки, скільки захоче.

Виникає єдине запитання – а нащо продавати курку, яка несе золоті яйця? На жаль, це банальне питання багато хто починає формулювати після того, як заплатив гроші за невідомо що. Тож хочеться ще раз наголосити, що в Інтернеті розміщують чимало відео і текстових матеріалів, в яких описуються правила гри і певні рекомендації для новачків. Але, всі ці поради розповсюджуються безкоштовно і носять виключно рекомендаційний характер.

Якщо ж вам пропонують придбати якийсь «унікальний» матеріал за «чисто символічну плату», то можете бути впевнені, що це черговий «лохотрон». Кожен серйозний гральний заклад має потужну систему захисту, котру з домашнього комп’ютера не здолати. Тож, залишається лише традиційно сподіватися на посмішку фортуни.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG