Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вступ 2016: перші підсумки

Залиште оцінку
(1 голос)
Вступ 2016: перші підсумки

27 липня завершився прийом заяв абітурієнтів до вищих навчальних закладів. Одразу хочеться відзначити, що фінальна частина вступної кампанії 2016 року залишила набагато більше позитивних емоцій і абітурієнтам, і працівникам приймальних комісій. Найменш задоволеними залишилися батьки і родичі вступників, які хотіли отримати чіткі гарантії проходження своїх протеже на бюджет.

Але, будь-які намагання зрозуміти алгоритм роботи загальноукраїнської бази ЄДЕБО залишилися на рівні сподівань і очікувань. Подобається це комусь чи ні, але з прогнозами щодо зарахування на місця державного бюджету доведеться зачекати до 1 серпня.

Серед позитивних моментів останніх днів прийому хочеться відзначити практично ідеальну роботу системи «Електронний вступ». На фоні безладу і постійних «глюків» у роботі протягом 11-15 липня, фінал прийому заяв виглядав бездоганно. От тільки далеко не всі змогли скористатися якісною роботою системи, адже намагалися подати максимальну кількість заяв саме в перші дні.

Основним проблемним моментом заключного етапу стало намагання абітурієнтів скасувати раніше подані заяви. Профільне міністерство не надало чітких роз’яснень щодо процедури скасування заяв і приймальним комісіям довелося на власний розсуд аргументувати свої дії або бездіяльність.  

Джерело – Чернігівський студентський портал

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG