Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вибираємо письмовий стіл

Залиште оцінку
(1 голос)
Вибираємо письмовий стіл

Літній сезон ще в розпалі, але осінь вже не за горами. Тож, саме час замислитися над тим, щоб забезпечити собі комфортне місце роботи на початок нового навчального року. Для сучасного студента чи старшокласника письмовий стіл перестав бути обов’язковим атрибутом навчання. Всі прекрасно знають, що з ноутбуком чи планшетом можна розміститися просто на дивані або в ліжку. Але, далеко не всі розуміють, що подібне «робоче місце» може стати причиною багатьох захворювань. Тому, настійливо пропонуємо не знущатися над попереком і очима, а працювати над виконанням завдань саме за письмовим столом.

Як же правильно вибрати стіл? Питання не таке просте, як здається на перший погляд. Перш за все, необхідно чітко визначитися зі своїми фінансовими можливостями і особливостями організації роботи. Скажімо, на сайті магазину італійських меблів Woodstock http://woodstock.net.ua/ можна знайти дуже зручні і стильні столи, що задовольнять самих примхливих покупців. Але, слід враховувати, що стильність і вишуканість коштують достатньо дорого. Такі меблі органічно впишуться в інтер’єр котеджу або квартири, але в студентському гуртожитку будуть виглядати не зовсім доречно.

У той же час, якщо хочеться купити добротні меблі, що будуть вірою і правдою служити не один рік, не варто звертати увагу на економ-варіант, виготовлений у гаражах і підвалах. Краще відвідувати різноманітні розпродажі, де періодично з’являються достатньо якісні меблі з досить суттєвими знижками.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG