Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Проблеми із зором – що робити?

Залиште оцінку
(1 голос)
Проблеми із зором – що робити?

Різноманітні офтальмологічні захворювання сьогодні значно «помолодшали». Проблеми із зором відзначаються у більшості школярів і студентів. Причин тому декілька – погана спадковість, багатогодинне і безконтрольне користування комп’ютерами та планшетами, неякісне харчування, погіршення екології і т.д.

Що ж робити, коли навколишній світ перестає бути чітким і яскравим? Фахівці клініки Візіум (http://visium.com.ua/ru/services/astigmatizm/) рекомендують не відкладати надовго візит до профільного спеціаліста. Адже, ефективність і тривалість лікування напряму залежать від стадії розвитку захворювання. Рання діагностика дозволяє відновлювати зір у максимально короткі терміни.

Одним з «популярних» офтальмологічних захворювань як у дітей, так і серед дорослих, є астигматизм. Ця хвороба небезпечна тим, що у ранньому віці її досить важко розпізнати. Тож періодичні відвідування офтальмолога мають стати для батьків обов’язковою процедурою. Якщо ж діагноз встановлено, то потрібно пояснити дитині, що нічого страшного не сталося, а окуляри – це своєрідні ліки, які дозволять повернути здоров’я для очей. Що ж стосується лікування астигматизму у дорослих, то тут скоріше допоможе лазерна корекція. Але остаточне рішення можна ухвалювати лише після консультації у клініці.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG