Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Чим приваблює приватний дитячий садочок?

Залиште оцінку
(3 голосів)
Чим приваблює приватний дитячий садочок?

Випускники факультету початкового навчання нашого університету, які отримали диплом за спеціальністю «Дошкільна освіта», чим далі частіше цікавляться можливістю працевлаштування не до державних, а до приватних дитячих садочків. Вчорашніх студентів приваблює, перш за все, достойна заробітна плата, а також можливість реалізувати свій творчий потенціал. Варто відзначити, що з року в рік збільшується і кількість батьків, які хочуть, щоб їх дитина виховувалася у приватному дошкільному закладі.

Спробуємо з’ясувати, чим викликана така популярність недержавних ДНЗ на прикладі одного із столичних приватних садочків. Їхати до Києва для цього зовсім необов’язково, достатньо здійснити віртуальну подорож по сайту закладу – http://cleverkids.com.ua/. Перше, що кидається в очі – сайт дуже змістовний і привабливо оформлений. Власники потурбувалися, щоб батьки могли знайти максимум інформації, не виходячи з дому чи офісу.

Багатьох батьків приваблює зручне і екологічне місце розташування Clever Kids – на Оболоні, неподалік від Дніпра. Діти знаходяться в садочку цілий день, тож дуже важливо, щоб вони могли спокійно навчатися і відпочивати. Слово «навчання» тут нікого не лякає, адже навчаються вихованці здебільшого граючись. Граючись вчать англійську мову, граючись вчаться плавати, танцювати і просто одягатися. Адже тут виховуються малюки віком від 1,6 років. Вони завжди в центрі уваги професійних і креативних педагогів, які створюють ідеальні умови для розвитку та відпочинку дітей. Причому, заняття і відпочинок чітко сплановані. А виглядає це приблизно ось так:

 

Подібний опис схожий на казку. Це зовсім не схоже на переповнені групи комунальних дитячих садочків. Але, це – казкова реальність, яка знаходиться зовсім поруч. Звичайно, утримання такого диво-садочка вимагає значних фінансових витрат, які лягають на плечі батьків. Але, спробуйте порахувати, скільки коштів доводиться здавати батькам у звичайному садочку. Цифри виходять чималенькі, а якість виховного процесу, не кажучи про матеріально-технічну базу, далека від очікуваного.

Звичайно, ідеалізувати приватні ДНЗ не варто. Але те, що вони сьогодні створюють реальну конкуренцію «елітним» комунальним садочкам – доконаний факт. Clever Kids – яскравий тому приклад.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG