Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Пляжний сезон і спортивна фігура

Залиште оцінку
(0 голосів)
Пляжний сезон і спортивна фігура

Для людей, які постійно займаються фізкультурою і спортом, початок пляжного сезону – це лише можливість засмагнути і подихати свіжим повітрям. Як правило, у таких людей немає ніяких проблем з фігурою, адже, регулярні фізичні навантаження дозволяють тримати себе в гарній формі, незважаючи на вік. Якщо ж під час «зимової сплячки» накопичилися зайві кілограми ваги і сантиметри об’єму, то варто проконсультуватися з тренером і заглянути на сайт http://www.ultrasport.com.ua/. Тут можна знайти чимало ефективних препаратів, які дозволять повернути втрачені кондиції.

Зокрема, значний інтерес серед спортсменів і не тільки викликають так звані «спалювачі жирів». Це достатньо ефективні препарати, які дійсно дозволяють активізувати процеси в організмі, спрямовані на розщеплення жирів. Паралельно препарат гальмує апетит, що також дає позитивний ефект.

Але, не варто забувати, що застосування подібних комплексів обов’язково повинно супроводжуватися фізичною активністю. Не варто чекати, що прийом кількох пігулок вирішить усі проблеми із зайвою вагою чи дефектами фігури. Чудеса в реальному житті трапляються дуже рідко і спортивна фігура з ними ніяк не пов’язана. Слід пам’ятати, що бодібілдери – це люди, які самостійно формують (будують) своє тіло. Різноманітні препарати зможуть у значній мірі посилити ефект подібної діяльності, але, ні в якому разі не можуть її замінити.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG