Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Ноутбук – перший помічник студента

Залиште оцінку
(1 голос)
Ноутбук – перший помічник студента

Життя сьогоднішнього студента просто неможливо уявити без сучасної комп’ютерної техніки. Це може бути стаціонарний або переносний комп’ютер, а для декого достатньо наявності смартфона. Втім, останній варіант – це скоріше мобільна шпаргалка на всі випадки життя. Якщо ж мова йде про повноцінний інструмент для роботи, який можна постійно використовувати і вдома, і в університеті, то це – ноутбук.

Переваги ноутбука порівняно зі стаціонарною технікою очевидні – ви отримуєте повноцінний комп’ютер, який може тривалий час працювати в автономному режимі і не залежати від наявності електроживлення. Проте, як показує досвід експлуатації ноутбуків, термін їх незалежної роботи з часом досить сильно зменшується і через кілька років використання може становити всього кілька хвилин. На працездатність акумуляторної батареї впливає чимало чинників:

  • налаштування енергозбереження і рівень навантаження на ноутбук;
  • температура зовнішнього середовища;
  • особливості розряджання-заряджання батареї (в ідеалі необхідно намагатися розряджати акумулятор до нуля і потім заряджати по максимуму) і т.д.

У будь-якому випадку слід пам’ятати, що акумуляторна батарея не може слугувати вічно і при самому правильному використанні через деякий час не зможе забезпечувати повноцінну роботу ноутбука в автономному режимі.

Єдиний варіант у такій ситуації – замінити джерело живлення. Це достатньо проста і поширена процедура, що не вимагає якихось спеціальних умінь і навичок. Придбати акумулятори ноутбуків Asus, скажімо, можна, не виходячи з дому. Можливості Інтернет-магазину Zeto дозволяють оформити замовлення протягом кількох хвилин. А отримати акумулятор можна у будь-якому відділенні «Нової пошти». Що стосується способів оплати придбання нового акумулятора, то вибір достатньо широкий:

  • готівкою при отриманні товару у філії компанії або в офісі «Нової пошти»;
  • через термінали «Приватбанку» або систему онлайн-платежів «Приват24»;
  • безготівковою оплатою рахунку-фактури.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG