Робота кафедри мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання

Залиште оцінку
(1 голос)
Робота кафедри мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання

Протягом четвертого тижня карантину викладачами кафедри мистецьких дисциплін продовжується організація освітнього процесу студентів денної та заочної форм навчання, використовуючи дистанційні технології навчання (безкоштовний сервіс Google Classroom).

Викладачі кафедри продовжують надавати консультації студентам щодо роботи над курсовими і магістерськими роботами. Дистанційно проводяться індивідуальні заняття у формі відео-звітів та консультацій.

Педагогічні працівники кафедри продовжують займатися розробкою методичних комплексів дисциплін вибіркового циклу (доцент Р.М.Силко : «Правопівкульне малювання» та «Основи арт-терапії», доцент Т.В.Скорик: «Родинне виховання: щаслива дитина – щасливий дім» та «Розвиток емоційного інтелекту на навичок ненасильницького спілкування»). Продовжується робота по створенню силабусів до навчальних дисциплін.

Завантажено перелік публікацій до репозитарію Наукової бібліотеки НУЧК імені Т.Г.Шевченка. Частину публікацій уже викладено співробітниками бібліотеки.

Проводиться  підготовка документації щодо акредитації спеціальності 025 «Музичне мистецтво».

Організовано профорієнтаційну роботу, доцент О.І.Солдатенко розповсюджує в мережі Інтернет серед випускників шкіл області, їх батьків, вчителів авторський рекламний відео-ролик для абітурієнтів зі спеціальності: «Менеджмент СКД» (https://www.facebook.com/100010799387957/videos/1071763866526916/?id=100010799387957).

Науково-педагогічні працівники кафедри продовжують займатися науковою діяльністю. Професоркою Т.В.Дорошенко, доценткою В.С.Вергуновою, доцентом О.І.Солдатенком підготовлено до друку статті в електронному науковому журналі «NEW INCEPTION» з питань дошкільної та початкової освіти в Україні та за кордоном.

Професор О.П.Васюта продовжує роботу над підготовкою автореферату за темою докторської роботи. Також ним написана і відправлена стаття для участі у 1-й Міжнародній науково-практичній конференції «У діалозі з музикою», проводиться робота над навчально-методичним посібником «Мистецтво як засіб самореалізації особистості студента» та над статтею для наукометричного видання.

Доцент О.І.Солдатенко надіслав статтю: «EVOLUTION OF THE PHILOSOPHICAL UNDERSTANDING OF THE ESSENCE OF MUSIC AS A MIRROR OF HUMAN SPIRITUALITY IN EUROPEAN CULTURE» до друку у фаховому виданні «Науковий вісник Мукачівського державного університету», серія «Педагогіка та психологія», розробляє  доповідь до дистанційної участі у пленарному засіданні в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Мистецька освіта в європейському соціокультурному просторі ХХІ століття» які відбудеться у Мукачівському державному університеті.

Доцент О.Г.Воронко продовжує працювати над методичним посібником «Етнологія», та написання власної докторської дисертації на тему «Етносоціальні процеси в Україні у другій половині ХХ століття (за підсумками загальних переписів населення)».

Доцентка В.С.Вергунова взяла участь у міжнародній конференції «Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень» (м.Луцьк).

Доцент Р.М.Силко надіслав до редакції  статтю: «Готфрід Земпер – зачинатель текноніки та біоніки у дизайні» в межах участі у майбутньому VІ Міжнародного конгресу «Європейський вектор розвитку українського етнодизайну». Продовжує роботу над статтею «Синтетичний кіно-образ як ефективний засіб формування мистецтвознавчої компетентності студентів-педагогів» та методичним посібником «Історія зарубіжного мистецтва» для МСКД.

Доцент Є.М.Силко продовжує роботу по підготовці до художньої виставки, профорієнтаційного заходу «Від поклику до професії». Продовжується робота з підготовки нових живописних та графічних робіт на виставку.

Доцент А.К.Адруг підготував статтю на тему: «Художня обробка металу Чернігова другої половини 17 початку 18 століття».

Доцент Д.П.Огієнко продовжує роботу над методичним посібником з навчальної дисципліни «Загальна та соціальна педагогіка» для спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності».

Доцент М.І.Шевченко продовжує працювати над методичними рекомендаціями для студентів спеціалізації «Музичне мистецтва» з предмету «Методика роботи з дитячим оркестром (ансамблем)».

Аспіранти кафедри Л.Г.Богданович, С.В.Гончаренко, О.П.Прищепа продовжують розробляти програми спецкурсів за темами дисертаційних робіт з метою затвердження і впровадження в освітній процес на факультеті.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG