Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

НУЧК рулить: високий дух наших спортсменів на Універсіаді з легкої атлетики!

Залиште оцінку
(1 голос)
НУЧК рулить: високий дух наших спортсменів на Універсіаді з легкої атлетики!

Студентський спорт завжди був невід'ємною частиною освітнього процесу, формуючи силу, витривалість та характер наших молодих людей. Незважаючи на виклики, пов'язані з повномасштабним вторгненням, наші студенти продовжують проявляти неймовірну мужність та відданість спорту.

З радістю повідомляємо про участь збірної команди Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка у XІX літній Універсіаді України з легкої атлетики, що відбулася 11-12 травня 2024 року в м. Біла Церква на стадіоні "Трудові резерви". Понад 300 студентів з різних куточків України, які представляли 37 університетів, змагалися за звання найкращих. Наші спортсмени – студенти Факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка Падун Роман, Колесник Ірина, Кравченко Сергій, Бреус Марія, Гавриленко Максим та магістри Діденко Ольга, Бован Олексій, Стецкова Тетяна – гідно представили свою Alma mater.

Збірна команда університету в неповному складі посіла 13 загальнокомандне місце серед ЗВО. Особливо хочемо відзначити Стецкову Тетяну, КМС з легкої атлетики, яка продемонструвала високий рівень майстерності, залишившись всього за крок до п'єдесталу на дистанціях 100 та 200 метрів, посівши 4 місце.

Велика подяка нашому тренеру, Володимиру Рябову, викладачу кафедри спорту, за його невтомну працю та підтримку, що дозволили нашим спортсменам досягти таких переконливих результатів.

Ми пишаємося нашими спортсменами та їхніми досягненнями, адже вони продемонстрували волю до перемоги, відданість спорту та незламний дух. Кожен з них – справжній чемпіон у серці!

Приєднуйтесь до нас у вітаннях та побажаннях подальших успіхів нашій команді! Ваша підтримка важлива для нас! І особлива подяка Збройним Силам України, завдяки яким ми маємо можливість змагатися та прославляти нашу країну.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG