Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Натхнення та знання від професора Ольги Багінської на гостьовій лекції

Залиште оцінку
(1 голос)
Натхнення та знання від професора Ольги Багінської на гостьовій лекції

Навіть під час воєнного стану спортивна наука не стоїть на місці! Студенти продовжують прагнути до нових знань, а видатні викладачі допомагають їм у цьому.

16 травня 2024 року завідувачка кафедри спорту, доктор педагогічних наук, професор Ольга Багінська провела гостьову лекцію на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Тема лекції – «Кінезіологічний підхід у фізичній культурі і спорті» – одразу привернула увагу студентів 4 курсу бакалаврату та магістрантів 1 курсу спеціальностей 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт.

Ольга Володимирівна, як визнаний фахівець у галузі кінезіології, щедро поділилася з аудиторією своїми знаннями та досвідом, розкривши сучасні напрями кінезіології у фізичній культурі і спорті. Вона детально пояснила центральне поняття педагогічної кінезіології як моделі оптимальної техніки, розповівши про ключові орієнтири цієї науки, зокрема показники кінематики.

Під час лекції професор Багінська наголосила на важливості поєднання змістовного образу оптимальної техніки з зоровим і кінестетичним контролем. Вона підкреслила, що ефективне навчання техніки фізичних і спортивних вправ передбачає не лише правильне виконання рухових дій, але й глибоке розуміння їхньої техніки. Це дозволяє студентам краще опанувати і використовувати отримані знання на практиці.

Лекція Ольги Володимирівни Багінської стала надзвичайно корисною та цікавою для всіх присутніх. Студенти отримали цінні знання та практичні поради, які вони зможуть успішно застосувати у своїй майбутній професійній діяльності.

Ми щиро дякуємо нашому шановному професору за її вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, а також за змістовну та натхненну лекцію.

Окрему подяку висловлюємо Збройним Силам України за можливість продовжувати навчання та займатися наукою у цей складний час.

Ми з нетерпінням чекаємо на подальшу співпрацю та нові зустрічі на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG