Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«Педагогічні технології формування культури здоров’я особистості»

Залиште оцінку
(0 голосів)
«Педагогічні технології формування культури здоров’я особистості»

20 квітня 2016 року відбулася, вже традиційна, ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів «Педагогічні технології формування культури здоров’я особистості». Організаторами її стали викладачі кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту. Найбільш активну участь в її організації і проведенні взяли доцент Г.І.Жара та завідувач кафедри БОФВЗС, професор А.О.Жиденко.

Робота конференції здійснювалася за такими напрямками:

1. Фізична підготовленість як ознака здорового способу життя.

2. Технології побудови індивідуальних оздоровчих систем.

3. Проблеми збереження здоров’я в умовах сучасного стану навколишнього середовища.

4. Індивідуалізація навчально-виховного та тренувального процесів.

Збірник наукових праць, опублікований за матеріалами конференції, містить 32 наукові статті від молодих науковців з усіх регіонів України (Київ, Чернігів, Харків, Львів, Кіровоград, Рівне, Глухів, Дубно). У ньому представлені результати досліджень докторантів, аспірантів, викладачів, студентів та учнів - членів Малої академії наук України.

У пленарному засіданні конференції взяли участь студенти ІІІ і IV курсів факультету фізичного виховання. Розпочалася конференція з вітального слова декана факультету фізичного виховання, професора Леоніда Михайловича Кузьомка, який наголосив на актуальності та важливості студентської наукової роботи, її впливу на формування культури здоров’я майбутнього фахівця з фізичного виховання та спорту. Також з привітанням до учасників конференції виступила завідувач кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту, професор Алла Олександрівна Жиденко.

Конференція проходила у доброзичливій атмосфері. Доповіді студентів були на високому науково-методичному рівні та супроводжувалися змістовними і яскравими мультимедійними презентаціями.

Наприкінці конференції відбулося нагородження найкращих доповідачів. Диплом за найкращу доповідь здобув Олександр  Васечко (43 група), за найкращу презентацію до доповіді – Марина Забутько (41 група), а за найкращу можливість практичного застосування результатів дослідження – Дмитро Музирьов (44 група).

Заохочувальними призами були нагороджені Богдан Чигогідзе (41 група) і Роман Кузьменко (43 група).

Слід відмітити також досить високий рівень доповідей Вадима Аксьоненка (41 група) і Дмитра Гудилка (43 група), а також перші кроки в наукову діяльність Тетяни Калабури (33 група) і Олексія Білоуса (33 група). Всі учасники конференції отримали сертифікати.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG