ПРО МІЖНАРОДНІ ПРОЄКТИ

Залиште оцінку
(1 голос)
ПРО МІЖНАРОДНІ ПРОЄКТИ

Спогади про фінал річного проєкту «Розвиток лідерського потенціалу університетів України», Київ 2018 від British Counsel.


Наш університет зі своїм проєктом створення освітніх просторів потрапив до фіналу та увійшов до 14 кращих проєктів від вишів України.

В команді НУЧК імені Т.Г.Шевченка - 5 учасників, серед них ректор, проректор, керівники підрозділів та 2 представники від кафедри дошкільної та початкової освіти, лідери змін - доцент Марина Коновальчук та студентка спеціальності ДО Людмила Матвієнко.

Рік інтенсивних навчань, які завершуються втіленням проєктів в університеті та стажуванням в університетах Британії - дійсно цінний досвід лідерства)

Результати стажування було втілено в різних напрямках, зокрема в нових курсах на ОП Початкова освіта, ПО Дошкільна освіта - "Soft skills для дошкільної освіти" та «Soft skills для початкової освіти» ( тема - Розвиток лідерства учасників освітнього процесу»).

Матеріали річного тренінгового навчання було покладено в основу курсу ОП ДО за вибором «Основи тренінгової діяльності» (тема - «Тенденції 21 століття, тренди в освіті» ; «Динаміка груп. Особливості трансформацій груп. Робота зі складними учасниками груп»)

Чудово, що наші студенти завдяки міжнародним стажуванням викладачів мають можливість долучатися до цих освітніх змін, навчатися в рамках сучасних міжнародних проєктів, залучатися до обговорень, до матеріалів європейських топових проєктів, бути на хвилі змін.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG