Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Навчатися у кращих!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Навчатися у кращих!

Підвищувати кваліфікацію у європейських тренерів вже стає нормою у викладачів факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв.

28.02-2.03.21 доценти кафедри дошкільної та початкової освіти Марина Коновальчук та доценти кафедри мистецьких дисциплін Валерія Вергуновоі, Тамара Скорик пройшли триденний тренінг «Ефективні комунікації" в рамках проєкту "Ненасильницьке спілкування в Україні", тренер - неймовірно глибока і сучасна людина, медіатор міжнародного рівня, Девід Гінаті.

Протягом трьох днів понад тридцять педагогів, психологів, викладачів ВНЗ Чернігова та Ніжина отримували унікальні знання та практичні навички з методики ненасильницького спілкування Маршалла Розенберга.

Найціннішим є те, що запити від стейкхолдерів , директорів та вчителів шкіл на власне підвищення кваліфікаціі саме стосується питань гуманної комунікаціі з дітьми, батьками, всередині колективу.

Навчання за німецькою методикою було сповнене відвертих зізнань та повернення до самих себе, до своїх потреб та почуттів, опанування мистецтвом чути і говорити про свої потреби і не порушувати кордони інших людей.

 


Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG