2024-2025 н.р.
1 курс
РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини (ОП 2024)
РП_Безпека життедіяльності та цивільний захист (ОП 2024)
РП_Валеологія та основи медичних знань (ОП 2024)
РП_Загальна та неорганічна хімія (ОП 2024)
2 курс
РП_Філософія і культурологія (ОП 2021)
РП_Статистичні методи в хімії (ОП 2021)
РП_Фізико-хімічні методи аналізу (ОП 2021)
РП_Психологія спілкування (ОП 2021)
РП_Розв’язування експериментальних задач з хімії (ОП 2021)
РП_Неорганічна хімія біогенних елементів (ОП 2021)
3 курс
РП_Українська мова за професійним спрямуванням (ОП 2021)
РП_Методика навчання хімії (ОП 2021)
РП_Механізми органічних реакції (ОП 2021)
РП_Аналіз якості харчових продуктів (ОП 2021)
РП_Комп’ютерні технології в хімії (ОП 2021)
4 курс
РП_Комп’ютерна хімія (ОП 2021)
РП_Основи політології та соціології (ОП 2021)
РП_Хімічна технологія (ОП 2021)
РП_Стратегія сталого розвитку (ОП 2021)
РП_Хімія природних сполук (ОП 2021)
РП_Динамічна біохімія (ОП 2021)
РП_ Хімія високомолекулярних сполук (ОП 2021)
РП_Методика навчання учнів складанню і розв’язуванню хімічних задач
РП_Сучасні методи досліджень в хімії
РП_Методи очищення неорганічних речовин
РП_Безвідходні хімічні виробництва та принципи їх створення
РП_Корозія металів та її інгібування
РП_Хімія гетероциклічних сполук
РП_Хімія координаційних сполук
РП_Методика навчання хімії у вищій школі
РП_Педагогіка і психологія вищої школи
РП_Хімічна експертиза об’єктів навколишнього середовища
РП_Екотоксикологія елементів та їх сполук
РП_Доклінічні методи діагностики біологічної активності сполук
РП_Олімпіадні задачі та їх розв’язання
РП_Утилізація та рекуперація промислових відходів
РП_Методи ідентифікації органічних сполук
П_Виробнича (асистентська) практика
П_Навчальна практика. Основи наукових досліджень
РП_Основи комунікації іноземною мовою
РП_ Комп’ютерні інформаційні технології в освіті і науці
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Основи політології та соціології
РП_Інформатика і інформаційні технології
РП_Агроекологія з основами ґрунтознавства
РП_Мікробіологія, вірусологія з основами імунології
РП_Вікова фізіологія, валеологія та основи медичних знань
РП_Лабораторно-хімічна практика
РП_Практика з розв’язування експериментальних задач з хімії
РП_Навчальна практика: шкільний хімічний експеримент
РП_Навчальна практика: комп’ютерні технології в навчанні хімії
РП_Навчальна практика: з ботаніки і зоології
РП_Педагогічна практика (пропедевтична)
РП_Виробнича практика (педагогічна)
РП_Загальна цитологія та гістологія з основами ембріології
РП_Теоретичні основи організації індивідуальної роботи зі школярами
РП_Історія_науки_(хімія,_біологія)
РП_Інформаційно-комунікаційні технології навчання хімії та біології
Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2022)
РП_Психологія педагогічної взаємодії
РП_Основи наукової комунікації іноземною мовою
РП_Методологія та організація педагогічних досліджень
РП_Технології інклюзивної освіти
РП_Методика навчання біології та основ здоров’я
РП_Хімія природних та гетероциклічних сполук
РП_Педагогіка і психологія вищої школи
РП_Методика навчання хімії у вищій школі
Програма наскрізної практичної підготовки (НП_2023)
РП_Адаптогенез_у_біологічних_системах
РП_Контроль_параметрів_навколишнього_середовища
РП_Фізіологія_вищої_нервової_діяльності
РП_Механізми_органічних_реакцій
2025-2026 навчальний рік
І рік навчання
Основи наукової комунікації іноземною мовою
Методологія та організація наукової дослідницької творчості
Інноваційні технології та управління проектами харчових виробництв
Експертиза та ідентифікація харчових продуктів
Технології оздоровчих продуктів
Сучасне обладнання і оптимізація технологічних процесів
Біохімія харчування і здоров’я людини
Технології виробництв органічної продукції
ІІ рік навчання
2024-2025 н. р.
1 курс
Безпека життєдіяльності та цивільний захист
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти
Інженерна та комп’ютерна графіка
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Історія України та Чернігово-Сіверщини
Основи фізіології та гігієни харчування
Хімічні основи харчових технологій_Аналітична хімія
Хімічні основи харчових технологій_Загальна та неорганічна хімія
Хімічні основи харчових технологій_Основи органічної хімії
Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів
Основи біохімії для харчових технологій
Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.
Фізика для харчових технологій
2 курс
Процеси і апарати харчових виробництв
Технологія харчових виробництв: Технологія жирів і жирозамінників
Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської сировини
Харчова хімія: Основи біохімії
Харчова хімія: Фізична та колоїдна хімія
3 курс
Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Мікробіологія для харчових технологій
Обладнання харчових виробництв
Проєктування підприємств харчової промисловості з основами САПР
Технології харчових виробництв: технологія молока, та молочних продуктів
Технології харчових виробництв: технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Технології харчових виробництв: технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів
Українська мова (за професійним спрямуванням
4 курс
Моніторинг виробничих процесів
Економіка і управління харчових виробництв
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Підготовка кваліфікаційної роботи
Технології харчових виробництв: технологія харчоконцентратів
Дисципліни вільного вибору
Автоматизація виробничих процесів
Менеджмент та маркетинг у харчових технологіях
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Охорона навколишнього середовища
Програма безпеки харчування та НАССР
Санітарія і гігієна підприємств харчового виробництва
Сучасні засоби контроля технологічних процесів харчових виробництв
Тренінг-курс «Психологія ділових відносин»
Технології консервованих молочних продуктів харчування
Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
2023-2024 н.р.
РП_Безпека життєдіяльності та цивільний захист
РП_Вища математика для харчових технологій
РП_Вступ до харчових технологій
РП_Загальна хімія; хімія неорганічних складових харчових продуктів
РП_Інженерна та комп'ютерна графіка
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Інформатика та комп'ютерна хімія біолог.-акт. речовин
РП_Історія України та Чернігово-Сіверщини
РП_Основи органічної хімії та орг. складові харч. прод.
РП_Основи фізіології та гігієни харчування
РП_Фізика для харчових технологій
РП_Основи кулінарної майстерності
РП_Охорона навколишнього середовища
РП_Процеси і апарати харчових виробництв
РП_Стандартизація, метрологія та сертифікація
РП_Технологія води і водопідготовки харч. вир.; технологія бродильних виробництв
РП_Технологія цукрового виробництва_технологія консервування плодів та овочів
РП_Технологія жирів і жирозамінників
РП_Технологія зберігання і переробки с-г сировини
РП_Товарознавство та захист прав споживачів
РП_Контроль та управління якістю та безпеч. харч. прод
РП_Обладнання харчових виробництв
РП_Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
РП_Проектування підприємств харч. пром. з основами САПР
РП_Санітарія і гіг. підпр-в харч. вир-ва
РП_Технологія молока та молочних продуктів
РП_Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
РП_Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів
РП_Технологія харчоконцентратів
РП_Процеси і апарати харчових виробництв
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Підготовка кваліфікаційної роботи
РП_Економіка і управління харчових виробництв
РП_Моніторинг виробничих процесів
РП_Мікробіологія для харчових технологій
РП_Менеджмент та маркетинг у харч. тех.
РП_Тренінг-курс_Психологія ділових відносин
РП_Технологія полісахаридів та їх застосування в харч. пром.
РП_Сучасні засоби контроля технологічних процесів харч. виробництв
РП_Історія України та української культури
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Безпека життедіяльності та цивільний захист
РП_Анатомія і фізіологія людини
РП_Біологія з основами генетики
РП_Загальна та неорганічна хімія
П_Лабораторно-хімічна практика
РП_Українська мова за професійним спрямуванням
РП_Іноземна мова за професійним спрямуванням
РП_Основи біоетики та біобезпеки
РП_Комп'ютерна хімія біологічно активних речовин
РП_Фармакологія та клінічна фармація
РП_Інформаційні технології в фармації
РП_Фармацевтичне товарознавство, менеджмент та маркетинг
РП_Аптечна та заводська технологія ліків
РП_Організація та економіка у фармації
П_Лабораторно-хімічна практика (з аналітичної хімії)
П_Навчальна практика з фармацевтичної ботаніки
П_Навчальна практика з аптечної та заводської технології ліків
П_Виробнича фармацевтична практика