Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Гостьова лекція для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта

Залиште оцінку
(0 голосів)
Гостьова лекція для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта

03.05.2024 року здобувачі спеціальності 012 Дошкільна освіта заочної форми навчання в межах дисципліни "Здоров'язбережувальні освітні технології в ЗДО" (викладач – доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Анна Кошель) відвідали гостьову лекцію на тему: «ВІКОВІ ДИТЯЧІ КРИЗИ». Запрошений спікер - Баландюк Марія Григорівна – навчаючий психотерапевт в методі символдрами; представник інституту розвитку символдрами та глибинної психології в м. Тернопіль; член правління Асоціації розвитку глибинної психології та коучингу; автор та ведуча курсів "Метафоричні асоціативні карти в роботі психолога", "Психотерапія зайвої ваги в психодинамічному підході", "Психотерапія перинатального та постнатального періоду", "Горе та втрата. Екзистенційні питання життя та смерті"; автор та ведуча курсу для жінок "Жіночі граблі"; травматерапевт; EMDR спеціаліст; психолог-консультант в позитивній психотерапії; казкотерапевт; психосоматолог.

Пані Марія детально розповіла про особливості вікових дитячих криз, проблеми, які виникають в ці періоди та шляхи їх усунення. Захід відбувся в позитивній  атмосфері. 

Р. S. Дякуємо факультету дошкільної освіти  Глухівського НПУ імені О. Довженка та кафедрі психології Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького за таку можливість. 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG