Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч з начальнком відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму м Чернігова

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч з начальнком відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму м Чернігова
25.09. 2023 р. на платформі Zoom відбулась відкрита гостьова лекція професора кафедри мистецьких дисциплін Ладонько Л.С. із залученням фахівця-практика у галузі культури і мистецтва Литвин Катерини Андріївни,заступника начальника – начальника відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму Чернігівської міської ради  на тему: «Формування системи стратегічних цілей розвитку суб’єкта стратегічного планування». Представлена тема входить до навчальної програми   дисципліни «Стратегічний аналіз та планування в соціокультурній сфері» ОПП Менеджмент соціокультурної діяльності другого (магістерського) рівня вищої освіти.

На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін Т.В. Скорик, проф. Васюта О.П., гарант ОПП бакалаврського рівня Солдатенко О.І., доц. Нехай В.А., доц.. Кондратенко І.А., доц. Огієнко Д.П., здобувачі вищої світи спеціальності Менеджмент соціокультурної діяльності денної та заочної форми навчання.
021062
На зустрічі пані Катерина поділилася досвідом роботи відділу туризму та промоції міста щодо розробки стратегічних, тактичних та оперативних планів розвитку культурного, мистецького та туристичного життя міста Чернігова. Окремо зупинилася на факторах, які в у мовах воєнного стану завадили організувати та провести в Чернігові всі заплановані культурно-мистецькі заходи та проєкти. Наприкінці зустрічі пані Катерина  поділилася планами роботи на майбутнє, де заплановано до реалізації декілька довгострокових проєктів: «Смачна Чернігівщина» та виїзні експедиції «Гуманітарні аспекти російсько-української війни 2014-2022рр.: історико-культурні візії та сучасні стратегії виживання».
031041052
Колектив кафедри мистецьких дисциплін щиро бажає пані Катерині та її команді нових амбітних планів та їх досягнення, і сподівається на подальшу плідну співпрацю.
 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG