Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч з президенткою ГО "Асоціація гайдів України"

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч з президенткою ГО "Асоціація гайдів України"
22.09.2023 року в рамках угоди про співпрацю між Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка та Асоціацією гайдів України відбулась зустріч студентів, магістрантів та викладачів кафедри мистецьких дисциплін з Марією Олександрівною Макодзебою стейкхолдером спеціальностей 014, 023, 025 та 028, фахівцем соціокультурної сфери, президенткою ГО "Асоціація гайдів України".
Марія Олександрівна провела гостьову лекцію на тему: «Організація інклюзивних соціокультурних дитячих проєктів в Україні».

Студенти та магістранти спеціальностей 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 025 Музичне мистецтво, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та викладачі кафедри мистецьких дисциплін: в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін Т.В. Скорик, проф. Дорошенко Т. В., проф. Ладонько Л.С., доц.. Солдатенко О.І., доц. Кондратенко І.А., доц. Нехай В. А., викл. Прищепа О.П. дізнались багато нового про велику волонтерську діяльність "Асоціація гайдів України", специфіку організації інклюзивних соціокультурних дитячих проєктів, труднощі що виникають при їх підготовці та проведенні, активну співпрацю з іншими громадськими організаціями, волонтерами та батьками.
013023033
Ця інформація стане у нагоді магістрантам спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності при вивченні дисципліни: «Інклюзія у соціокультурній сфері» та спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) при вивченні дисципліни: «Основи інклюзивної педагогіки в мистецькій освіті», які викладає  Солдатенко Олександр Ігорович  – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри мистецьких дисциплін Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.
 043
Додаткова інформація:

Відео тренінгу на YouTube каналі інституту: https://youtu.be/Ym9v19EU8zE
Інформація про тренінг на сайті ІПВ: https://ipv.org.ua/2023/online-training/
Інформація про методичку фасилітатора на сайті ІПВ: https://ipv.org.ua/2023/facilitators-method/
Для тих хто має бажання долучитися до програми і пройти курс та отримати сертифікату   учасника / учасниці на 12 год. (0,4 кредит ЄКТС) необхідно заповнити форму
https://forms.gle/x7d1hiVwBtqvmE9d9
Курс 2 з Free Being Me  - реєстрація https://forms.gle/mpVdrqtmdYF8S7S68
27го вересня о 19 годині за Києвом запрошуємо вас поговорити про лідерство! Зустріч "Лідерський спосіб мислення від ВАДГДС" (WAGGGS leadership mindset) проведуть Марина Яблонська і Єлизавета Марцин, які у серпні відвідали всесвітній гайдівський центр в Індії - Sangam, де проходили тренінг за темою "Leaders Today II". За ці дві зустрічі ми розберемося, у чому полягає лідерський спосіб мислення, його основні складові, які з них ми вже використовуємо у своєму житті, а які нам треба ще вдосконалювати. Також за бажанням учасників дівчата можуть поділитися своїм досвідом відвідування Індії та, можливо, надихнути когось з вас на таку непросту, але дуже цікаву подорож!
Чекаємо на всіх! Перша зустріч відбудеться у Zoom за посиланням
Meeting ID: 710 4114 5984
Passcode: 8W8KgR
Пошта гайдів.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG