Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна всеукраїнська музична спілка»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна всеукраїнська музична спілка»
17.08.2023 р. кафедра мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка уклала договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Чернігівським обласним відділенням Національної всеукраїнської музичної спілки» для спеціальностей: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 025 Музичне мистецтво, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).
Національна всеукраїнська музична спілка є одним з найстаріших та найбільших професійних творчих об’єднань митців України. Першоосновою Всеукраїнської музичної спілки було Музичне товариство імені М.Леонтовича, створене в 1922 р. за ініціативою видатних діячів української культури: К.Стеценка, П.Козицького, М.Вериківського, Л.Ревуцького, Б.Лятошинського, Г.Верьовки, П.Демуцького, М.Грінченка, Г.Хоткевича, Н.Городовенка та інших. Метою Спілки є збереження і розвиток українського музичного мистецтва, підвищення його ролі у духовному житті суспільства, у справі відродження і популяризації національних музичних традицій, кращих здобутків вітчизняної і світової музичної культури та захист спільних інтересів своїх членів.
foto1
Голова Чернігівського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки – Суховерський Володимир Михайлович та в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін – Солдатенко Олександр Ігорович підвели підсумки багаторічної плідної творчої співпраці з викладачами і студентами кафедри мистецьких дисциплін у всіх напрямах музичного мистецтва, включаючи викладацьку, виконавську, концертну, композиторську та організаційну діяльність.  Намітили шляхи подальшої практичної взаємодії для набуття здобувачами вищої освіти навичок, що стануть їм в нагоді у майбутній професійній діяльності.

Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна всеукраїнська музична спілка»

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG