Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна спілка краєзнавців України»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна спілка краєзнавців України»
18.08.2023 р. кафедра мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка уклала договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Чернігівською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України» для спеціальностей: 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 028 Менеджмент соціокультурної діяльності.
Національна спілка краєзнавців України (НСКУ) — добровільна творча організація зі статусом національної всеукраїнської творчої спілки як суб'єкта творчої діяльності, що об'єднує краєзнавців — професійних дослідників і літописців рідного краю.
Основною метою діяльності Спілки є розвиток національного краєзнавчого руху, залучення до пізнання рідного краю широких верств населення, використання досвіду, здобутого в цій галузі в Україні та за кордоном, створення й оприлюднення документально-публіцистичних і науково-популярних творів із історії та культури краю.
Спілка виховує в громадян почуття національної самосвідомості, глибокої поваги до історії, культури, мови, традицій українського народу, а також інших народів, пов'язаних із ним своєю долею, шанобливого ставлення до рідної природи.
foto2
Голова Правління Чернігівської обласної організації Національної спілки краєзнавців України – Коваленко Олександр Борисович та в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін – Солдатенко Олександр Ігорович окреслили напрями подальшої спільної практичної співпраці для набуття студентами навичок, які стануть їх в нагоді у майбутній фаховій діяльності.
 
 
 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG