Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна спілка кобзарів України»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Національна спілка кобзарів України»
17.08.2023 р. кафедра мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка уклала договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Чернігівською обласною організацією Національної спілки кобзарів України» для спеціальностей: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 025 Музичне мистецтво, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).
Національна спілка кобзарів України – громадська організація, яка має на меті відродження кобзарського мистецтва як на Україні, так і за її межами. Її заснували у 1996 році бандуристи, які своєю ментальністю тяжіють до кобзарської культури. Об’єднуючою ланкою спілки є бандурне мистецтво з усіма його напрямами та жанрами.  Його всебічна популяризація, проведення концертів сучасних кобзарів, фестивалів і конкурсів, тематичних семінарів, підтримка як окремих виконавців, так і музичних колективів, методична підтримка навчальних закладів, видання навчальних матеріалів, нотних збірок є основними напрямами роботи НСКУ.

foto1

Голова Чернігівської обласної організації Національної спілки кобзарів України – Іщенко Валентина Володимирівна та в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін – Солдатенко Олександр Ігорович підвели підсумки багаторічної плідної творчої співпраці  викладачів і студентів кафедри мистецьких дисциплін із професійними й аматорськими дитячими і дорослими колективами бандурного мистецтва Чернігівщини та намітили шляхи подальшої практичної взаємодії для набуття здобувачами вищої освіти навичок, що стануть їм в нагоді у майбутній професійній діяльності.
 
 
 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG