Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Асоціація гайдів України»

Залиште оцінку
(1 голос)
Договір про співпрацю зі Стейкхолдером «Асоціація гайдів України»
Кафедра мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка уклала договір про співпрацю зі Стейкхолдером
«Асоціація гайдів України» для спеціальностей: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 025 Музичне мистецтво, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
25
Це всеукраїнська дитяча скаутська громадська організація, що сприяє розвитку та формуванню соціально-зрілої жіночої особистості в її власних інтересах та в інтересах держави. З 1999 року АГУ стала асоціативним членом Всесвітньої асоціації дівчат-гайдів та дівчат-скаутів (WAGGGS).
З 2020 - повноправні члени. З 2015 року був підписаний Договір про співпрацю між Всеукраїнською дитячою громадською організацією "Асоціація гайдів України" та молодіжною організацією "Пласт - Національна Скаутська Організація України

15

Президентка «Асоціації гайдів України» – Макодзеба Марія Олександрівна та в.о. завідувача кафедри мистецьких дисциплін – Солдатенко Олександр Ігорович Ігорович підбили підсумки чотирирічної спільної соціокультурної та просвітницької діяльності АГУ та викладачів і студентів кафедри (майстеркласи, міжнародні та всеукраїнські науково-практичні конференції, дитячі табори, культурно мистецькі заходи) й окреслили напрями подальшої спільної практичної роботи (проведення міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, соціокультурних заходів, семінарів, таборів, тренінгів, допомога в роботі гайдівських осередків місцевого рівня).
 

Асоціація гайдів України

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG