Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч із стейкхолдером, командою Агенції регіонального розвитку Чернігівської області

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч із стейкхолдером, командою Агенції регіонального розвитку Чернігівської області

31.03.2023 року відбулася чергова зустріч із стейкхолдером, командою Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та викладачами і здобувачами вищої освіти спеціальності 028 Менеджмент соціокультурної діяльності.
65
Марія Руденко, директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області під час лекції познайомила із напрямами та перспективами роботи Агенції, поділилася досвідом впровадження інвестиційних проєктів, спрямованих соціально-економічний розвиток регіону. Особливу увагу було приділено співпраціта взаємодії Агенції з різними соціальними групами, організаціями та владою з метою забезпечення гармонійного розвитку культурного середовища та  урізноманітнення культурного життя громади, врахуваннята задоволення її соціальних та культурних потреб.
Під час дискусії обговорювалися питання особливості професії менеджера соціокультурної діяльності та його ролі у відновленні культурного та мистецького потенціалу області, затребуваність фахівців цієї спеціальності на ринку праці нашого регіону.
 
90
 
 
Також були обговорені зміст, структура та напрями удосконалення освітньо-професійної програми з Менеджменту СКД другого (магістерського) рівня освіти, внесені побажанняспрямовані на підвищення фахових компетенцій майбутніх магістрів у сфері ініціювання проєктної діяльності, розробки та подання соціокультурних проєктів, методології та інструментів управління проєктами, роботи заплікаційними формами, формування проєктної команди та управління нею.
Результати обговорення, висловлені пропозиції та зауваження стейкхолдера та здобувачів вищої освіти будуть враховані в оновленій освітній програмі.
У ході зустрічі були укладені попередні домовленості щодо підписання «Договору про співпрацю» та «Договору про проведення практики здобувачів вищої освіти за спеціальністю 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності».

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG