Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Домедична допомога в умовах бойових дій / воєнного стану

Залиште оцінку
(0 голосів)
Домедична допомога в умовах бойових дій / воєнного стану

31.03.2023 на базі Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка студенти факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв взяли участь у тренінгу «Домедична допомога в умовах бойових дій / воєнного стану», який присвячений Всесвітньому дню здоров’я, а також був проведений у межах дисципліни «Валеологія та основи медичних знань».

Організацією й модернізацією заходу опікувались професор кафедри дошкільної та початкової освіти Носко Юлія Миколаївна та студентський профком.

Якісне проведення тренінгу забезпечили тренери з домедичної допомоги у Osvitorium Олександра Стародуб та Наталія Жукова.
Участь у таких заходах є надзвичайно актуальною для майбутніх учителів. Учасники тренінгу мали змогу набути життєво важливих знань та навичок надання допомоги в невідкладних станах. Під час тренінгу здобувачі освіти одержали теоретичні знання, необхідні для зупинки критичної кровотечі, накладання турнікетів, допомозі при пневмотораксі, навчились надавати допомогу при порушенні прохідності дихальних шляхів, пораненнях, травмах.

Успішно завершивши навчання, студенти отримали сертифікати проходження 8-ми годинного тренінгу.

По завершенню тренінгу учасники обмінялися отриманими враженнями та розповіли про важливість отриманих практичних навичок надання допомоги у повсякденному житті.

Тепер наші студенти не розгубляться і зможуть надати першу допомогу в будь-якій ситуації. Висловлюємо щиру вдячність тренерам за надзвичайно важливі та актуальні, в умовах сьогодення, знання та навички, за цікавий тренінг! Сподіваємося, що отримані практичні уміння і навички використовувалися лише в мирних цілях.

 

3.08

3.01

3.02

3.03

3.04

3.05

3.06

3.07

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG