Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«ГОСТЬОВІ» ЛЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТРИВАЮТЬ

Залиште оцінку
(1 голос)
«ГОСТЬОВІ» ЛЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТРИВАЮТЬ

30 березня 2023 року викладачі та студенти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 025 Музичне мистецтво кафедри мистецьких дисциплін, факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка в рамках Національної кредитної мобільності відвідали «гостьові» онлайн-лекції провідних фахівців з інших університетів, з якими підписано міжвузівський договір про співпрацю. Разом з ними на лекції були присутні студенти та викладачі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Першим лектором був – Горбенко Сергій Семенович - доктор педагогічних наук, професор, факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, заслужений працівник культури України. Виступив з лекцією на тему: "Теорія та методика організації музично-пізнавальної діяльності учнів закладів загальної середньої освіти" (дисципліна – «Методика музичної освіти»).
Другим лектором був – Мартинюк Анатолій Кирилович - д.п.н., доцент, проф.кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Виступив з лекцією на тему: "Тема лекції пов'язана із хоровими діячами, школами України". ( Дисципліна - Хорознавство).

https://www.youtube.com/watch?v=iC-VriCHyJA 

 

 

0102030405060708

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG