Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ЗУСТРІЧ СТЕЙКХОЛДЕРА З ВИКЛАДАЧАМИ ТА СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

Залиште оцінку
(1 голос)
ЗУСТРІЧ СТЕЙКХОЛДЕРА З ВИКЛАДАЧАМИ ТА СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

20.03.2023 року відбулася зустріч із стейкхолдером, засновником ГО "МОЛОДІЖНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "СН.ЮНАЦЬКА ВУЛИЦЯ" Гайовим Ярославом Миколайовичем та викладачами і здобувачами вищої освіти НУЧК. У ході зустрічі був підписаний «Договір про співпрацю» та «Договір про проведення практики здобувачів вищої освіти за спеціальністю 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка».

На зустрічі були присутні гарант освітньої програми Менеджменту соціокультурної діяльності другого (магістерського) рівня, доктор економічних наук, професор кафедри мистецьких дисциплін Ладонько Людмила Степанівна, кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри мистецьких дисциплін Воронко Олег Григорович та здобувачі вищої освіти за спеціальністю Менеджмент соціокультурної діяльності Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Під час зустрічі стейкхолдер ознайомив з власним досвідом роботи в якості менеджера СКД та окреслив перспективи подальшого працевлаштування випускників. Також були обговорені напрями удосконалення освітньо-професійної програми з Менеджменту СКД другого (магістерського) рівня освіти, внесені побажання, спрямовані на підвищення фахових компетенцій майбутніх менеджерів. Результати обговорення, висловлені пропозиції та зауваження стейкхолдера та студентів будуть враховані в оновленій освітній програмі.

 

Під час зустрічі Гайовий Ярослав Миколайович розповів про здобутки та досягнення організації у сфері соціокультурної діяльності. ГО "МОЛОДІЖНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "СН.ЮНАЦЬКА ВУЛИЦЯ" – громадської організації, яка з 2018 року сприяє розвитку громадянського суспільства та молодіжної культури, а також має унікальний позитивний досвід грантової, проєктної, аналітичної та соціокультурної діяльності. Серед основних здобутків за останні роки – співорганізаторська діяльність у сфері міжнародних змагань Joint and Jam; сприяння діяльності щорічних всеукраїнських фестивалів «ЧеДжем»; проведення локальних заходів з урбаністичних культур (райдерство, брейк-данс тощо); участь у Всеукраїнських та Міжнародних форумах урбан-культур; членство у конкурсній комісії Департаменту сім’ї, молоді та спорту з визначення проєктів, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету; співорганізаторство та суддівство міжнародних змагань Batlle Schooll I Back 2 Roots; участь у Всеукраїнських зборах спортсменів; участь в Всеукраїнському форумі вуличних культур; написання та реалізація міні-проєктів від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради: «ЧеДжем», «Легенди дерев’яного мережива», «Rovesnyk never sleep», «Чернігів - місто майбутнього», «Ми – за яскраве життя!», Україна понад усе&quot, «Break battle in the city of legends»; підготовка проєктів бюджету участі міста Чернігова: «Воркаут – відкрий у собі силу (Облаштування воркаут-майданчику для мешканців міста Чернігова)», «ZoomerFest (Фестиваль творчої молоді у Чернігові)»; участь у грантовій програмі УКФ «Фестиваль «Street Art Up»»; участь в форумі кращих практик молодіжної роботи Чернігівщини та отримання «оскара молодіжної роботи» за кращу молодіжну практику 2020 року.

Внаслідок повномасштабного вторгнення Росії на територію України ГО "МОЛОДІЖНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "СН.ЮНАЦЬКА ВУЛИЦЯ" стала волонтерською групою «Street squad» https://www.instagram.com/go_streetsquad/ і зосередила свою діяльність на проведенні благодійних заходів, організації всебічної та прямої адресної допомоги мешканцям Чернігівської громади. З квітня 2022 року ГО "МОЛОДІЖНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "СН.ЮНАЦЬКА ВУЛИЦЯ" дуже плідно співпрацює з КУ «Туристичний інформаційний центр» Чернігівської Міської Ради щодо організації та проведення щотижневих зустрічей дітей ВПО з дитячим психологом.

photo 5246906583835855704 y

photo 5246906583835855705 y

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG