Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

День ЗНАНЬ на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв

Залиште оцінку
(0 голосів)
День ЗНАНЬ на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв

Зазвичай, щороку Першого вересня в університеті відбувалася святкова лінійка, на якій керівництво університету та факультетів, батьки, старшокурсники, випускники вітали першокурсників словесно і піснями, віршами і танцями, феєрверками і запуском голубів, тролейбусною екскурсією від Ервіна Мідена і святковим маршем до Єкатерининської церкви… А старші курси дивилися на схвильованих першокурсників і поблажливо посміхалися, адже вони колись все це відчували самі, а тепер - «як у рідній сім’ї».

Але цьогоріч все змінилось… бо складна ситуація в державі внесла корективи як до початку освітнього процесу, так і урочистостей …

 

Проте, Свято Знань є одним з найважливіших свят для кожного, хто пов’язує себе з навчанням, оскільки знання є головною цінністю для української нації. І це залишається незмінним!

 

Так, 1-го вересня факультет вітав зі святом своїх студентів в іншому форматі: куратори - на онлайн зустрічах зі студентами своїх груп, а адміністрація - в межах організованого науково-методичного семінару, який відбувся за змішаною формою і був присвячений обговоренню особливостей здійснення освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.

 

З поміж іншого, на семінарі були обговорені пріоритетні напрями роботи факультету у вересні: визначення термінів проведення педагогічних практик, в тому числі й перенесених з минулого семестру; розподіл курсових робіт між викладачами кафедр; рекомендовані форми роботи зі студентами в умовах воєнного стану, визначення термінів перевірки готовності навчально-методичного забезпечення дисциплін, організацію процедури вибору студентами 1-го курсу дисциплін вільного вибору та ін.

 

Було вирішено на період вересня організувати самостійну роботу студентів факультету з надання їм усіх необхідних матеріалів та завдань на онлайн платформах та здійснити індивідуальні консультації з написання курсових та магістерських робіт.

 

Окрім цього, були обговорені й питання вступної кампанії 2022, зокрема, прийом заяв від абітурієнтів на ОС Бакалавр за другою хвилею, можливостей залучення викладачами факультету абітурієнтів до вступу на навчання за освітніми програмами факультету.

 

Приємною подією у роботі семінару було спілкування викладачів із запрошеними на захід студентами-магістрантами другого року навчання та їх кураторами в режимі онлайн. Традиційні привітання поєднувались зі словами подяки та підтримки, спільним обговоренням нагальних проблем студентів та роз’ясненням питань, а вони в них дійсно важливі : коли необхідно написати заяву на навчання за індивідуальним графіком, чи будуть зміщені терміни проведення підсумкової атестації на січень місяць у зв’язку з новим початком навчального року, за якою формою проходитиме навчання в університеті та виробничо-педагогічна практика та ін.

 

Отож, початок покладено, завдання визначено, позитив налаштовано, тримаймо освітній стрій, нових відкриттів і здобутків, щасливого і мирного 2022-2023 навчального року усім причетним!

01.09.Кисла

01.09.Лимар

01.09Кондратенко

ф 01.09.2

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG