Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Співпраця триває

Залиште оцінку
(1 голос)
Співпраця триває

18 жовтня 2021 року на базі ЗДО №38 м.Чернігова було організовано зустріч гаранта ОП Дошкільна освіта В.М.Кошеля та члена робочої групи А.П.Кошель зі стейкхолдерами: консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради Н.Б.Кутеньовою та завідувачкою ЗДО №38 К.М.Костюк.

У межах зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці роботодавців та викладачів кафедри дошкільної та початкової освіти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

В.М.Кошель відмітив важливість долучення роботодавців до процесу періодичного перегляду освітньої програми та інших процедур забезпечення її якості як партнерів шляхом створення Ради стейкхолдерів.

А.П.Кошель порушила питання проходження різних видів педагогічних практик здобувачами вищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта» та участі педагогів ЗДО у діяльності навчально-наукової лабораторії при кафедрі дошкільної та початкової освіти НУЧК імені Т.Г.Шевченка.

Анна Павлівна відмітила важливість використання РR-технологій у створенні позитивного іміджу закладу дошкільної освіти.

Присутні обговорили можливості долучення колективу ЗДО №38 м.Чернігова до проєкту «Окрилені» (курси вдосконалення викладацької майстерності), курсів підвищення кваліфікації Супергерої НУШ & ЗДО у форматі онлайн майстер-класів та зустрічей, до проведення спільних занять з фахових методик.

Викладачі презентували методичні посібники та проєкти, розроблені здобувачами вищої освіти спеціальності Дошкільна освіта з метою їх упровадження в освітній процес ЗДО.

2

1

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG