Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Вивчення джерел з педагогічної компаративістики

Залиште оцінку
(1 голос)
Вивчення джерел з педагогічної компаративістики

16 вересня, у межах вивчення навчальних дисциплін «Педагогічна компаративістика», «Компаративістика в початковій освіті» (викладач – проф. Т.Л.Гавриленко), здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта ознайомилися з джерелами із педагогічної компаративістики, що зберігаються у Науковій бібліотеці Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.

Завідувачка Науково-бібліографічного відділу бібліотеки І.В.Рудник зробила огляд підручників, навчальних посібників та періодичних видань з педагогічної компаративістики.

Магістранти мали змогу опрацювати публікації науковців з питань розвитку дошкільної та початкової освіти в різних країнах світу та обговорити позитивні практики, що використовуються вихователями закладів дошкільної освіти та вчителями початкової школи в Сінгапурі, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Польщі, Німеччині, США.

Навчальне заняття було інформаційно насиченим, пройшло в дружній атмосфері, з використанням інтерактивних методів, елементів перевернутого навчання, про що свідчить опитування магістрантів, проведене за допомогою сервісу Mentimer.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG