Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Участь у міжнародній конференції

Залиште оцінку
(0 голосів)
Участь у міжнародній конференції

21-22 квітня 2021 року викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти взяли участь у роботі Міжнародної онлайн конференції «Демократія та освіта: викладання та навчання демократії в початковій школі та педагогічній освіті», яка проходила в межах міжнародного проєкту «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині».

Учасники конференції з різних країн представили результати спільної роботи в межах проєкту за 2018-2021 рр. 

Іноземні ЗВО представили: Ойвінд Вістром, керівник проєкту, доцент Університету Південно-Східної Норвегії; Хайді Бісет, професор Університету Південно-Східної Норвегії; Гюро Хансен Хельског, доцент інституту педагогіки Університету Південно-Східної Норвегії (Норвегія); Самі Адван, професор Хевронського університету, керівник громадської органзації «Інститут досліджень миру на Близькому Сході» (Палестина); Джоел Вестхаймер, професор кафедри університетських досліджень з питань демократії та освіти в Університеті Оттави та освітній оглядач на Радіо CBC, (Канада). 

З українських ЗВО були доповідачі з Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» (Слов’янськ), Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. 

З доповідями на конференції виступили декан факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв проф. С.І.Стрілець та викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти доц. Н.М.Стрілецька, доц. Т.М.Богдан, доц. В.О.Коваль, доц. Т.П.Запорожченко, доц. Ю.М.Лимар.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG