Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Весняний сонет

Залиште оцінку
(1 голос)
Весняний сонет

Кафедра мов і методики їх викладання факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв продовжує літературну та науково-методичну роботу.

Так, протягом четвертого «дистанційно-карантинного» тижня талановита поетеса, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри, Оксана Барнич підготувала та надіслала до друку у Міжнародному літературному альманасі «Восторг души» добірку віршів, узяла участь у Міжнародному конкурсі «Весенний сонет» (Париж, Франція), підготувала та надіслала до Міжнародного конкурсу «Платиновый век-2020» добірку віршів.

Одночасно з кропіткою науково-методичною роботою викладачі кафедри продовжують наукову роботу. Завідувачка кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Олена Мамчич у співпраці з старшим викладачем кафедри Оленою Михайленко плідно працювали над статтею «Формування лінгвістичної культури особистості педагога», яку подали до наукового журналу «New Inseption». Кандидат педагогічних наук, доцент, Наталія Нікітіна у співавторстві з Оленою Михайленко подали наукову статтю “In Bed with an Elephant” or Forced Consciousness of Ukrainians» у науковий журнал Канади “Canadian Slavonic Papers” (Scopus). Кандидат педагогічних наук, доцент, Ірина Мірошник продовжує працювати над написанням статті “Using QR Codes for Innovative Teaching and Learning” до наукового видання “New Inception”.

Український філософ і поет Григорій Сковорода казав: «Довго сам учись, якщо хочеш навчити інших». Отже, викладачі кафедри активно займаються самоосвітою. Кандидат педагогічних наук, доцент, Оксана Барнич прослухала11 вебінарів. Крім того, Оксана Барнич пройшла та успішно завершила 30 годинний навчальний курс для педагогічних працівників закладів освіти «Спрямування читацького інтересу учнів 1-4 класів за допомогою різноманіття методів та форм навчання» та отримала сертифікат, успішно пройшла онлайн-курс, що базується на рекомендаціях ВООЗ, ЮНІСЕФ, МОЗ України, «Заклади освіти в умовах епідемії» (6 академічних годин) та отримала сертифікат. Олена Кміть, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри брала участь у роботі 5 вебінарах та отримала 5 сертифікатів. Кандидат педагогічних наук, доцент, Ірина Мірошник та кандидат педагогічних наук Олена Михайленко брали участь у вебінарі на тему: «Як навчатись онлайн і прокачувати критичне мислення?». Оксана Дженджеро, кандидат педагогічних наук, доцент, узяла участь у вебінарі «Акредитація освітньо-наукових програм (PhD) – критерії оцінки» Викладач Інна Максак разом зі студентами І та ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта. Іноземна мова (англійська)» пройшла безкоштовний онлайн-курс «ІЗІ ЗНО. Англійська мова» (Module 7), створеного студією онлайн-освіти EdEra у партнерстві з Green Country English School та Освіторією, брала участь у вебінарі «Bringing the Real World to Business English through Video» від видавництва «Dinternal Education». Кандидат педагогічних наук, доцент, Олена Конотоп брала участь у вебінарах: «Alex Warren – Practice Makes Perfect – developing spoken confidence and fluency» от National Geographic, «Words don’t come easy» от Macmillan.

Не залишається поза увагою у і профорієнтаційна робота викладачів. Так, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри, Оксана Барнич разом зі студентами 41 групи розіслали буклети факультету до шкіл майже всіх районів Чернігівської області.

Кафедра продовжує творчо працювати!

Кафедра мов і методики їх викладання щиро вітає всіх з наступаючим Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо вам здоров’я, добробуту і благополуччя.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG