Дистанційна робота викладачів зі студентами під час карантину

Залиште оцінку
(1 голос)
Дистанційна робота викладачів зі студентами під час карантину

Дистанційна робота зі студентами з навчальної дисципліни «Живопис». Викладач - кандидат педагогічних наук, доцент  кафедри мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка Жлудько В.М., студентка - Христачевска Анна, група 42.

Особливість поетапної технології дистанційного навчання полягає у тому, що викладач здійснює контроль та консультування на всіх етапах роботи над живописним твором: від побудови олівцем до кінцевого узагальнення зображення.

Робота відбувається за таким алгоритмом: студент робить фото-фіксацію (або відео) кожного етапу роботи над композицією та надсилає фотографії викладачу зручним для себе способом; викладач аналізує результати та надає консультації до поточного етапу (телефон, соціальні мережі). Тобто викладач не має справу з уже завершеним твором, а, по суті, супроводжує роботу студента, коригуючи та навчаючи.

Така технологія є максимально ефективною та зручною для студентів і викладачів, адже фото більш-менш точно передають тони та колорит в роботі, на відміну від відео. Нижче пропонуємо один з таких фото-звітів.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG