Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Кафедра дошкільної та початкової освіти працює дистанційно та активно!

Залиште оцінку
(1 голос)
Кафедра дошкільної та початкової освіти працює дистанційно та активно!

За час карантину викладачами кафедри дошкільної та початкової освіти організовано проведення навчальних занять для студентів з використанням  дистанційних технологій навчання.

Також науково-педагогічні працівники кафедри займаються наповненістю персональних та кафедрального профілей у Google Академії. Наразі профіль кафедри дошкільної та початкової освіти містить 483 бібліографічні посилання, h-індекс – 12. Проводиться робота щодо конвертації та завантаження публікацій до репозитарію Наукової бібліотеки НУЧК імені Т.Г.Шевченка.

Професор Стрілець С. І. організувала співпрацю КМ Media та школи №25 щодо надання школі мультимедійної навчально-освітньої системи «KM Media ED PROFI».

З метою професійного зростання викладачі кафедри проходять онлайн-курси, вебінари, Інтернет-конференції тощо. Так, проф.  Гавриленко Т. Л. взяла участь у вебінарі «Організація дистанційного навчання за допомогою GoogleClassroom»; доц.  Коновальчук М. В. проходить навчання користуванню програмою для проведення власних вебінарів ZOOM, готує тренінг «Самосаботаж» для онлайн фестивалю з психології «Сила Єдності», оволодіває навичками роботи тренера у вебінарній кімнаті, опановує навички онлайн-ефірів, доц. Богдан Т.М. зареєструвалася для проходження курсу «Основи дистанційного навчання», старший викладач Смолянко Ю.М. взяла участь у Суботньому онлайн-марафоні від Освіторії, теми: «Вебінар здорового глузду: медіаграмотність та критичне мислення як найкраща профілактика», «Креативний контент для дистанційного навчання: як перетворити карантин на крутезний та ефективний освітній марафон», вебінарі «Робота з дітьми з розладами аутистичного спектру в інклюзивному класі».

Окрім цього, викладачами кафедри ведеться активна наукова та методична діяльність. Доц. Турчиною І.С. було опрацьовано Методичні рекомендації для експертів Національного агентства щодо застосування Критеріїв оцінювання якості освітньої програми та акредитаційні справи, визначено основні напрямки подальшого удосконалення освітніх програм.

Старшим викладачем Запорожченко Т. П. здійснено експертизу трьох підручників з математики для 1 класу НУШ.

Ведеться активна робота над формуванням першого номера електронного наукового журналу «New Inception». Викладачами кафедри підготовлено статтю   Svitlana Strilets, Nataliia Streletska, Tetiana Zaporozhchenko «013 «Primary education» specialty student’s democracy culture competences formation in the course of «Mathematics». Старшим викладачем Смолянко Ю. М. подано до друку тези доповіді для участі у  Всеукраїнській науково-практичній конференції «Спеціальна та інклюзивна освіта: теорія, методика, практика», яка відбудеться 10 квітня 2020 року в м. Умань.

Карантин – не означає бездіяльність! Працюємо активно!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG