Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Робота кафедри мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання

Залиште оцінку
(1 голос)
Робота кафедри мистецьких дисциплін в період дистанційного навчання

Кафедра мистецьких дисциплін організовано здійснює навчання студентів під час карантину за дистанційною формою.

Зокрема, всі викладачі відповідно до графіків освітнього процесу та розкладу завантажили необхідні навчальні матеріали (лекції, плани практичних занять та самостійної роботи з методичними рекомендаціями до їх виконання) на безкоштовний сервіс Google Classroom (Гугл Клас). Таким чином, студенти мають зручний доступ до всіх матеріалів з навчальних дисциплін, можливість спілкування з викладачами, а викладачі можуть легко спостерігати, контролювати та перевіряти виконання студентами навчальних завдань. Використовуються викладачами кафедри й інші форми дистанційного навчання: он-лайн репетиції та відео-консультації, усі доступні студентам соціальні мережі.

Викладачі кафедри активно здійснюють наукову та методичну роботу: готують добірки авторських наукових праць для університетського репозитарію, пишуть наукові статті та методичні матеріали, підвищують власний професійний рівень, беручи участь у різних он-лайн вебінарах та курсах, працюють над живописними та графічними роботами, музичним матеріалом.

Викладачі Дорошенко Т.В., Скорик Т.В. подали до друку статті для участі у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні проблеми підготовки та професійного удосконалення працівників сфери освіти». Доцент Силко Р.М. подав до друку статтю за матеріалами V Міжнародного конгресу «Європейський вектор розвитку українського етнодизайну». Професор Васюта О.П. підготував до друку тези доповіді на 1-у Міжнародну науково-практичну конференцію «У діалозі з музикою» (м. Ужгород). Доцент Воронко О.Г. відредагував текст кандидатської дисертації Федоренка Є.В. "Українська діаспора у Чехії у ХХ - на початку ХХІ століть" (науковий керівник – Воронко О.Г.). Доцент Ладонько Л.С. подала наукову статтю до друку у фаховий журнал. Викладачем Богдановичем В.В. подано статтю до друку у Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. Викладачі кафедри Дорошенко Т.В., Вергунова В.С., Огієнко Д.П. підготували статті до друку у новому журналі «NEW INCEPTION». Викладачі Жлудько В.М., Силко Р.М., Силко Є.М. працюють над новими живописними творами до виставки «Від поклику до професії». Викладач Солдатенко О.І. створив та розмістив в мережі Інтернет рекламний відео-ролик для абітурієнтів спеціальності: "Менеджмент СКД" (https://www.facebook.com/100010799387957/videos/1071763866526916/?id=100010799387957), в межах науково-дослідного арт-проєкту «Культурне дозвілля молоді Чернігівщини» відправив анкети респондентам - випускникам шкіл області та міста Чернігова І - ІІІ ступенів.

Аспіранти кафедри Богданович Л.Г., Гончаренко С.В., Прищепа О.П. розробляють програми спецкурсів за темами дисертаційних робіт з метою затвердження і впровадження в освітній процес на факультеті.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG