«ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ»

Залиште оцінку
(1 голос)
«ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ»

19 квітня 2018 року кафедрою мистецьких дисциплін НУЧК імені Т.Г.Шевченка організовано та проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію студентів та молодих науковців «ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ».

До участі в конференції було заявлено 32 доповідача, серед яких студенти та магістранти факультету початкового навчання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (м.Київ), факультету культури і мистецтв імені Олександра Ростовського Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Основні тематичні напрями конференції, а саме, художньо-педагогічний потенціал музичного мистецтва; стан і перспективи мистецької педагогіки; інноваційні підходи до викладання (навчання) музичних дисциплін, дозволили підняти широке коло проблем в доповідях студентів.

Формат конференції проходив у двох частинах: науково-практичній (доповіді) та творчій (концерт джаз-бенду естрадного відділу музичного коледжу імені Л.М.Ревуцького під керівництвом М.Г.Гірні). Крім доповідей у науково-практичну частину конференції було включено майстер-клас, який показала студентка IV курсу факультету початкового навчання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка А.О.Юдіна, (науковий керівник – викладач кафедри мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка О.Б.Власова)

З вітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з науково-педагогічної та виховної роботи А.Г.Тимошенко.

За результатами міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Традиції та сучасність музично-педагогічної освіти» готується до друку збірник науково-методичних статей.

 

Оргкомітет конференції

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG