Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

«Серце до серця»

Залиште оцінку
(1 голос)
«Серце до серця»

14.02.2018 був дуже особливий день для усіх студентів та викладачів факультету початкового навчання НУЧК імені Т.Г.Шевченка.

Дуже значимою стала для нас дата усіх закоханих, адже любов – це диво, яким можна ділитися не тільки з нашими близькими, а ще й з тими, хто потребує просто щирої посмішки, сердечного тепла та віри …

Зранку на факультеті стартувала благодійна акція «Серце до серця» для, здавалось, ще дуже маленького, але надзвичайно сильного хлопчика Єлисея. Йому всього три з половиною рочки, він потребує термінової допомоги. Батьки роблять все можливе для того, аби він ріс здоровим, кмітливим хлопчиком. Та, на жаль, поставлені лікарем діагнози, не дають змогу Єлисейчику насолоджуватися справжніми радощами дитинства. ДЦП, затримка психічного розвитку, затримка моторного розвитку, "F71" розумова відсталість, туговухість III ступеня - забирають у золотоволосого хлопчика дорогоцінні миті його життя.

Факультет зібрав для Водопойнікова Єлисея 1583 гривні. Усі кошти були передані батькам хлопчика, які дуже зраділи нашій ініціативі допомогти. Студенти та викладачі факультету початкового навчання бажають йому швидкого одужання і здійснення найзаповітнішого бажання – стати на ніжки і побігти в обійми до своїх батьків.

Ім’я Єлисей - означає врятований Богом. Тому хочеться щиро вірити в те, що на його шляху зустрінуться небайдужі люди. А Бог допоможе перебороти і йому, і його батькам усі труднощі.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG