Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Звіт про діяльність кафедри мистецьких дисциплін у листопаді-грудні

Залиште оцінку
(0 голосів)
Звіт про діяльність кафедри мистецьких дисциплін у листопаді-грудні

30 листопада відбулася відкрита лекція викладача кафедри мистецьких дисциплін Станіслава Олександровича Першина, присвячена пам’яті композитора, поета, письменника, художника, старшого викладача кафедри музики та співів Петра Зуба.

Проходила вона в аудиторії-музеї Петра Григоровича. Студенти дізналися багато цікавого про життя, педагогічну та творчу спадщину митця.

Хор факультету початкового навчання заспівав музичні твори, автором музики та віршів до яких був Петро Зуб. Викладачі кафедри мистецьких дисциплін, які мали честь працювати з митцем поділилися своїми спогадами.

5.1

5.2

30 листопада в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся концерт у рамках проекту «Україна музична», присвячений творчості Івана Карабиця.

Традиційно в концерті взяли участь викладачі та студенти кафедри мистецьких дисциплін. Зокрема, хор студентів під керівництвом викладача кафедри Станіслава Першина (концертмейстер Сергій Туркевич).

Також з сольним номером виступив студент спеціальності «Музичне мистецтво» Олександр Лузан.

6.1

10.3

Завідувач кафедри мистецьких дисциплін проф. Дорошенко Т.В. та доцент кафедри Скорик Т.В. провели профорієнтаційний захід з учнями випускних класів с. Добрянка. Була надана інформація про умови вступу до вишу, необхідні для вступу предмети ЗНО.

2 грудня, в рамках Дня відкритих дверей, студентка IV курсу заочної форми навчання спеціальності «Музичне мистецтво» Альона Юдіна та студент I курсу магістратури Микита Маківчук провели майстер-клас, ознайомивши всіх присутніх із звучанням давніх та сучасних перкусійних інструментів світу. Абітурієнти, студенти та викладачі мали можливість спробувати пограти на незвичайних та рідкісних інструментах, познайомилися із наймолодшим у світі інструментом «Музика води».

8.1

8.5

2 грудня викладач кафедри мистецьких дисциплін Власова О.Б. взяла участь у II Фестивалі Педагогічних Ідей у місті Києві. Організаторами було представлено 8 майстер-класів різної спрямованості, орієнтованих на розвиток дітей дошкільного віку та учнів початкової школи.

9.1

4 грудня в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся концерт, у рамках проекту «Україна музична», присвячений Г.Файферу.

У концерті прозвучала сюїта для оркестру та Елегія для фортепіано та оркестру доцента кафедри мистецьких дисциплін Юлії Грицун.

Також виступили студенти спеціальності «Музичне мистецтво» Олександр Лузан, Анастасія Шелех, Юлія Лисиця, Євген Виноградський та хор студентів під керівництвом викладача кафедри Станіслава Першина (концертмейстер Сергій Туркевич).

10.0

10.1

10.4

10.5

10.8

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG