Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Участь у конгресі

Залиште оцінку
(2 голосів)
Участь у конгресі

Викладачі кафедри мов і методики їх викладання кандидат філологічних наук, старший викладач Нікітіна Н.П. та кандидат педагогічних наук, доцент Дженджеро О.Л. взяли участь у роботі І Міжнародного конгресу тьюторингу, який відбувся 20-21 жовтня 2017 року в м. Києві.

Перший Міжнародний конгрес тьюторингу пропонував набутки й методики тьюторської практики в різних країнах (як у початковій ланці, так і закладах вищої освіти) і відбувся під гаслом «Сила партнерства», що виражає ідею срвпраці та діалогу людей, які готові діяти заради справжніх змін в освіті України.

Протягом двох насичених днів роботи конгресу виступили 14 спікерів, серед яких сертифіковані тьютори д-р Гжегож Грегорчик (викладач та тренер Cambridge ESOL і Гданського університету) та Кшиштоф Слабон (консультант та тренер Collegium Wrtaislaviense), відомий футуролог, доктор культурології, президент Українського педагогічного клубу В.Нікітін, представники International Academy of Tutoring О.Греков, Т.Швець, О.Жигмановська, а також психо- й арт-терапевти, нейропсихологи.

Під час майстер-класів, тренінгів та воркшопів Дженджеро О.Л. і Нікітіна Н.П. взяли активну участь в обговоренні питань підвищення мотивації студентів, коучингових інструментів у тьюторингу, пошуку та розвитку потенціалу учнів і студентів, шляхів та методик розвитку креативності в тьюторингу тощо. Конгрес дав можливість обмінятися досвідом і встановити цікаві контакти. Після завершення учасники отримали Сертифікати про навчання.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG