Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Сучасна канцелярія

Залиште оцінку
(1 голос)
Сучасна канцелярія

Сучасне діловодство поступово перетворюється в окрему царину, де діють свої закони і використовуються специфічні поняття та назви. Якихось 15-20 років тому поняття стікери було не просто екзотичним, а для багатьох користувачів зовсім незрозумілим. Сьогодні ситуація змінилася докорінно. Дуже важко, практично неможливо, уявити робоче місце сучасного офісного працівника без стікерів.

Бренд «Стікер» реалізує продукцію, яка практично завжди є обов’язковим елементом організації будь-якої рекламної кампанії. Адже, це універсальний спосіб вкласти максимум інформації у мінімальний розмір паперового носія. При цьому слід враховувати, що сучасна поліграфія і доробки дизайнерів дозволяють створити низку інших перспективних варіантів просування кінцевого продукту.

Ні для кого не секрет, що значною популярністю користується персоніфікована канцелярська продукція. Будь-якому клієнту набагато приємніше отримати не «безликий» блокнот, авторучку, стікер чи перекидний календар, а гарно оформлений продукт з координатами компанії-ініціатора. При цьому, зовсім не принципово, який саме привід ініціював випуск оригінальної продукції – плановий ювілей чи чергова святкова дата.

Подобається це комусь чи ні, але розробники сучасного канцелярського приладдя суттєво підвищили вимоги до офісних працівників. З іншого боку – вони значно полегшили їм життя. Тому, говорячи про особливості організації роботи офіс-менеджерів, варто враховувати відповідність їх професійних компетенції створеним на підприємстві матеріально-технічним можливостям.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG