Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Кулер для води

Залиште оцінку
(0 голосів)
Кулер для води

Сьогодні чимало користувачів вживають бутильовану воду. Це абсолютно виправдна практика для тих випадків, коли немає можливості встановити якісний фільтр очищення води на вході до будинку чи безпосередньо перед краном. Для того, щоб зробити процес вживання води максимально комфортним використовуються численні моделі кулерів.

У сучасному офісному приміщенні або державній установі кулер для води перетворився на обов’язковий елемент інтер’єру. Більше того, кулери все частіше знаходять собі місце і в приватних оселях. Їх популярність зростає з кожним днем. Проте, далеко не всі користувачі знають, що сучасні кулери не лише дозволяють зручно розливати бутильовану воду. Існує чимало моделей, які додатково забезпечують її охолодження або нагрівання. Крім того, ці пристрої відрізняються габаритами і, звичайно, ціною. Тож, перш ніж приймати остаточне рішення, варто ознайомитися с найбільш популярними моделями.

 

Найпростіші кулери коштують всього кілька сотень гривень. Вони займають мінімум місця і найчастіше використовуються у невеликих офісах або приватних будинках. Більш дорогі моделі оснащені різноманітними системами (індикація режимів роботи, підігрів, охолодження, додаткова холодильна камера і т.д.). Вони успішно використовуються у приміщеннях, де перебуває значна кількість працівників та відвідувачів. При цьому можна вибрати агрегат, який можна розміщувати на столі або встановлювати на підлозі. Найдорожчі кулери можуть коштувати кілька десятків тисяч гривень. Це досить об’ємні і потужні агрегати, які забезпечують якісне багатоступеневе очищення води, її газування, швидке охолодження і нагрівання.

На сьогодні чимало відомих виробників випускають кулери для води. Тому можна без проблем знайти саме ту модель, яка вас найбільше задовольняє і той бренд, якому найбільше довіряєте.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG